Om Kandji

Kandjis plattform för enhetshantering är utformad för att hantera och säkra Apple-enheter (Mac, iPhone och iPad). Detta gör den till en komplett lösning för att säkra IT-infrastrukturen för företag i alla storlekar.

Med årtionden av erfarenhet inom Apple IT identifierade Kandji det ökande behovet av en modern enhetshanteringsplattform som kan anpassa sig till snabbt växande företag och ändringar i regulatoriska krav. Som svar har de skapat en plattform som låter företag övervaka, hantera och säkra enheter effektivt i hela organisationen.

Sedan deras initiala produktlansering 2019 har Kandji snabbt expanderat för att betjäna hundratals B2B-kunder, med en kundnöjdhetsgrad på 95%.

Med stöd av några av de bästa investerarna inom teknik skapar Kandji en ny kategori av enhetshantering som bättre tillgodoser behoven hos moderna företag.

Fördelar med Kandji

Effektivitet och skalbarhet

Kandjis automatiseringar gör ditt IT-team mer effektivt. De tar hand om repetativa uppgifter, vilket gör att ditt team kan fokusera på andra projekt. Med hjälp av färdiga säkerhetsmallar kan du snabbt och enkelt säkra och härda hela din enhetsflotta och säkerställa att den uppfyller era krav på efterlevnad på bara några minuter. Dessutom gör automatiserade programuppdateringar att du inte längre behöver oroa dig för patchning, testning eller manuellt meddelande till användare.

Säkerhet

Kandjis system för enhetshantering ger starkt skydd till Apple-enheter enligt alla tänkbara säkerhetsstandarder. Detta görs genom smarta konfigurationer och automatiserade processer som inte stör användaren. Alla dessa inställningar styrs via MDM-profiler och Kandjis egen agent. Om någon ändrar viktiga säkerhetsinställningar eller tar bort nödvändiga appar, så fixar Kandjis agent automatiskt tillbaka allt till det ursprungliga, säkra läget.

Användarupplevelse

Kandji gör det enkelt för Mac-användare med smidiga processer och tydliga instruktioner. Allt är redo att användas direkt. Anställda får vad de behöver från IT-avdelningen, och följer enhetshanteringens krav på ett sätt som känns naturligt för vana Apple-användare. Detta inkluderar allt från inställningar för Mac, iPhone och iPad, installation av appar till uppgraderingar av operativsystemet.

Zitac & Kandji

Som en tidig partner till Kandji i Norden, tillför Zitacs omfattande erfarenhet och kunskap inom enhetshanteringsområdet. Vi har expertisen för att stödja företag genom hela implementeringsprocessen. Detta inkluderar planering och design, konfiguration av enhetsinställningar, appar och säkerhet till slutlig registering av användarnas enheter.

Som partner till Kandji erbjuder Zitac en högkvalitativ, användarvänlig MDM-lösning till företag som vill hantera sina enheter på ett enkelt, effektivt och säkert sätt.

 

Till våra erbjudanden →

Design & Implementering

Vårt team av experter hjälper till att designa och implementera en anpassad enhetshanteringslösning som passar ditt företags behov.

Licenser & Rådgivning

Vi erbjuder licenser för Kandji-plattformen tillsammans med expertkonsultationstjänster för att säkerställa att du får ut mesta möjliga av din investering.

Modern Arbetsplats som tjänst

Vårt erbjudande av hanterade tjänster säkerställer att dina Apple-enheter alltid är uppdaterade, säkra och presterar på topp.

Vill du arbeta med en IT-partner i framkant?
Kontakta oss.

Skriv i dina uppgifter så kontaktar vi dig.