Unified Endpoint Management

Gör det enkelt att hantera och skydda alla företagets enheter, som bärbara laptops, datorer och mobiler.

Förenkla enhetshanteringen och förbättra säkerheten

Med den växande användningen av olika enheter och plattformar inom organisationer, har arbetslivet blivit enklare och mer dynamiskt. Fördelarna med distansarbete, molntjänster och mobil teknik är tydliga, men de medför också komplexiteten och tidsåtgången att hantera och skydda alla dessa enheter.

Våra lösningar för Unified Endpoint Management (UEM) är här för att hjälpa företag att enkelt och smidigt hantera och säkra alla dessa enheter. Vi gör det lättare att skydda dina enheter och öka produktiviteten i hela organisationen. Tillsammans skapar vi arbetsplatser där alla kan känna sig inspirerade och trygga med den teknik de använder.

Vad är UEM? 

Unified Endpoint Management (UEM) är en övergripande lösning som förenklar införandet, konfigurationen, säkerheten och hanteringen av olika enheter och operativsystem som används av de anställda inom en organisation.

Med UEM kan du samla allt på ett ställe och skapa goda förutsättningar för översikt och kontroll över organisationens alla enheter och en bra användarupplevelse för användarna.

Vi hanterar

Vi skapar IT för de anställda

Enkel enhetshantering för alla typer av enheter

Våra UEM-lösningar gör det möjligt för IT-team att effektivt hantera och säkra en mängd olika enheter, som smartphones, surfplattor, bärbara datorer, stationära datorer och ruggade enheter på ett enhetlig och modern sätt.

Stöd för flera OS plattformar

Våra lösningar stöder alla stora operativsystem, inklusive Windows, macOS, iOS, Android och Linux vilket garanterar smidig integration och hantering av din organisations enheter.

Robust säkerhet

Våra UEM-plattformar inkluderar avancerade säkerhetsfunktioner, såsom enhetskryptering, fjärrlåsning och radering, apphantering och säker åtkomstkontroll, för att skydda din organisations data och tillgångar.

Förenklad livscykelhantering av applikationer

Förenkla distribution och uppdatering av appar på dina enheter med våra UEM-lösningar får du automatisk driftsättning, konfiguration och hantering av appar.

Förbättrad användarupplevelse

Förbättra den övergripande användarupplevelsen för dina anställda genom att ge dem personlig självbetjäning via en AppStore anpassad till företaget, dom får tillgång till de applikationer och verktyg de behöver för att lyckas, samtidigt som du säkerställer en konsekvent och säker miljö över alla enheter.

Omfattande rapportering och analys

Få värdefull insikt i din organisations enhetsanvändning, säkerhetsstatus och efterlevnad i våra UEM-plattformar finns inbyggda rapporterings- och analysverktyg.

Är du redo att transformera till en modern arbetsplats?
Kontakta oss.

Vi är innovativa IT-konsulter som alltid strävar efter att ligga i framkant när det gäller tekniklösningar och förbättringar.
Ta kontakt med oss!