En modern arbetsplats innebär nya utmaningar

Vi hjälper er organisation att ta nästa steg mot en modern IT miljö genom hela livscykeln och förbättrar er tjänsteleverans till anställda och kunder. Tillsammans med våra strategiska partners Ivanti, Broadcom (tidigare Symantec) och Microsoft ändrar vi nu IT landskapet. Genom att kombinera Zitacs expertis och erfarenhet med ledande lösningar inom Unified Endpoint Management säkerställer vi våra kunders effektivitet och säkerhet.

Unified Endpoint Management

Våra lösningar för unified endpoint management innebär säker uppdatering, patchhantering, automatisk maskinvaru- och mjukvaruinspektion, loggning, hantering av mobila enheter, programvara och operativsystem, fjärrassistans, licenshantering och övergripande funktioner för snabb åtgärdshantering.

Vi erbjuder lösningar som bättre:

  • Visualiserar nuläget för IT medarbetaren
  • Hjälper kunder att svara upp på användarnas krav
  • Stödjer IT chefer avseende efterlevnad av regler
UEM
Enhetlig IT-Miljö
Stärker IT-säkerheten
Bättre kontroll

Ivanti Neurons

IVANTI NEURONS - Det bästa sättet att hantera snabb tillväxt och komplexitet.

Application Lifecycle Management

Experter på applikationspaketering, licenshantering och livscykelhantering.

Patch Management

Patcha alla leverantörer direkt från SCCM-konsolen utan ytterligare infrastruktur eller utbildning.

IT Asset Management

Boka rådgivning med Zitac och få full kontroll på dina tillgångar.

Zitac är ett kompetensbolag - så är det.Ett av de områdena där vi verkligen sticker ut är inom Systems eller om man så vill Endpoint Management.  Enpoint Management är en del av vårt DNA sedan bolaget startades och är fortsatt en grund till mycket andra tjänster som vi erbjuder. Inom Endpoint Management har vi primärt valt att arbeta med två produkter men hanterar fler. Vet man hur man cyklar spelar det mindre roll vilken typ av cykel det är.

Kundcase

Capio - Investeringen i ESM har gett otroliga skalmöjligheter på kort tid

"Zitac har hjälpt oss med en effektiv och enhetlig Enterprise Service Management lösning" - Jack Langgaard | Capio

Enterprise Service Management
Sårbarhetsscan

När gjorde ni senast en sårbarhetsscanning? Zitac utför en analys av er in- och utgående nätverkstrafik. Analysen resulterar i en rapport som kan påvisa bland annat intrångsförsök, vilken typ av trafik era användare nyttjar samt vilka host:ar som använder mest trafik.
Läs mer här

Wifi Site Survey

Känns ert wifi trögt eller upplever ni andra störningar? Zitac är ett företag med spetskompetens inom trådlös kommunikation, vi erbjuder en oberoende wifi survey som kan hjälpa er att hitta orsaken till problemen och därefter föreslå förbättringar för att ni skall få ett optimalt wifi.

24/7 SOC support

Zitac Security Operations Center erbjuder kunder en effektiv cybersäkerhetsmiljö med proaktiv övervakning (NOC), analys av externa hot samt möjlighet till konfiguration av kritiska system dygnet runt.
Läs mer här 

Ready for Your Favorite Plugins

Our themes are compatible with all the major you know, love, and rely on. Page Builder, WooCommerce, and Jetpack, just to name a few.

High Quality, Vetted, Secure Code

Based on the benchmark Underscores starter theme, our theme code is thoroughly vetted and secure.

SEO Optimized

Our code meets the latest SEO standards giving your site the best chance of ranking well.

En bra partner väntar inte på en spec från oss "det här ska göras", vi vill se en proaktivitet i mycket. Med Zitac som partner såg vi tydligt dessa egenskaper och uppskattar också att de är experter på verktyget och kommer med förslag på förbättringar för att passa vår verksamhet.

Jack Langgaard, Service Desk Manager, Capio

Eventkalendern

Kommande event

Våra seminarier och workshops är till för att ni skall få bättre insikt i våra tekniska lösningar. På våra event utgår vi från hur och varför ni kan använda våra leverantörers produkter, hur andra har gjort och vad som vi sett fungerar bra i verkligheten.

Workshops är utbildning ”light”. Det här är ett bra tillfälle att få djupare teknisk information om hur produkterna fungera och ofta testa själv. Missa inte detta om du verkligen vill veta hur det fungerar.

Symantec

Altiris User Group 2022 - Zitac

We are really happy to give you to opportunity to listen in to our Symantec EPM digital meeting. It will be an information packed session with Altiris in depth and Broadcom overall information.

Läs mer

Artiklar från våra konsulter

Tre fördelar med Enterprise Service Management

Vad är egentligen ett Enterprise Service Management system? Och vad är fördelarna med att skala upp sin ITSM lösning och gå utanför vanlig IT? I denna artikel benar vi ut vad skillnaden är mellan ITSM och ESM samt ger ett par exempel på när en ESM lösning lönar sig i organisationen.

IT Säkerhet - Förväntning vs. Verklighet

IT Säkerhet är ett ämne dagarna som dessa. Hotet för nya säkerhetsincidenter har ökat markant det senaste och attacker som "Coop-incidenten", "Norsk Hydro" och andra nu kända fall som nu blivit uppmärksammat i media gör att fler verksamheter har fått upp ögonen för hotbilden.

Vad är hyperautomation?

Att det dyker upp nya buzzwords inom IT-sfären är vi vana vid och ett av de hetaste för tillfället är hyperautomation. Tony ger sin förklaring till vad hyperautomation är.

Unified Endpoint Management

Vi håller IT livscykeln rullande med maximal hastighet, full kontroll och visibilitet för alla era IT tillgångar. Oavsett om ni är i behov av att hantera era klienter eller resurser till framåtlutade projekt inom klienthantering så är ni varmt välkomna att ta kontakt för förfrågan.

Lär känna några av våra experter →

Våra experter

Vi lär känna Joakim Boklund

När det kommer till klienthantering så är Joakim absolut en av dem främsta här på Zitac. Joakim utgår från vårt kontor i Malmö och har lång erfarenhet inom klienthantering och automation. 

Våra experter

Vi lär känna Tommy Edstrand

Tommy är teamleader för experterna på Unified Endpoint Management. Han har lång erfarenhet inom klienthantering och automation och även om han fyller sina dagar med att leda teamet så jobbar han även i många av projekten med våra kunder.  

Kontakta oss.
Vi blir glada om du hör av dig!

Skriv i dina uppgifter så kontaktar vi dig