Partner till Sentinel One

SentinelOne är ledande inom endpoint-säkerhet och levererar ett skydd som automatiskt spårar och förhindrar attacker oberoende av var de kommer ifrån. Skyddet bygger på AI-teknologi. 

Fördelar med Sentinel One

Endpointskydd förhindrar skadliga filer från att exekveras samtidigt som den stoppar alla försök till att utnyttja sårbarheter. SentinelOne sparar tid genom att använda flera AI-verktyg, vilket ger fullständig 360 graders insyn i alla endpoint- och serveraktiviteter och sanering i realtid. Med hjälp av en enda agent får du ett endpoint-skydd som automatiskt förhindrar, detekterar och spårar alla attacker och hot tillbaka till ursprunget.

sentinelone_logo

Kundcase

Zitac stärker säkerheten hos skyddat företag

"Vi uppskattade verkligen flexibiliteten som Zitac erbjuder. Konsulterna var väldigt ödmjuka samtidigt som dem kunde komma med bra inspel och visa sin kompetens." - CTO
Läs hela kundcaset

Endpointskydd
skyddat företag
Förutse skadligt beteende

Autonom övervakning och dynamisk beteendeanalys identifierar skadliga aktiviteter i alla hot-vektorer i realtid.

Eliminera hot snabbt

Förebyggande och beteendemässig AI är den första försvarslinjen med realtidssanering inbyggd i agenten. Ingen anslutning är beroende av produktens prestanda.

Anpassa försvaret sömlöst

Cloud Intelligence och ML skyddar sömlöst din slutpunkt och ditt serverförsvar mot de senaste malware- och Zero-day attackerna.

Zitacs Automationsexperter

Stärk upp med marknadens vassaste konsulter

Om ni är i behov av att resursförstärka ett projekt eller behöver en konsult eller ett team som kan stötta er under en tidsbestämd period, så erbjuder vi marknadens mest kompetenta konsulter inom IT säkerhet. Oavsett om ni är i behov av tekniskt kompetenta resurskonsulter eller framåtlutade projekt- och förändringsledare med högsta kompetens inom Sentinel one så är ni varmt välkomna att ta kontakt för förfrågan.

Våra experter

Vi lär känna Wille Olander

Säg hej till vår kollega Wille som jobbar i affärsområdet IT Infrastructure.

Våra experter

Vi lär känna Peter Hoas

Möt en av våra uppskattade supporttekniker inom affärsområdet IT Operations.

Klientskydd med AI

Förhindra, upptäck och åtgärda hot med AI

Endpoint Management

Idag är Zitac den mest kompletta partnern på den nordiska marknaden inom Endpoint management

IT-säkerhet

Sedan starten 2003 har IT Säkerhet varit en stor del av vårt totala erbjudande på Zitac. Sprunget ur ett genuint intresse för cybersäkerhet, omvärldens trender och förändringar i det digitala landskapet i kombination med teknikens möjligheter, kan vi idag stolt erbjuda spjutspets-kompetens från några av Sveriges vassaste säkerhetsexperter.

Varför Zitac som partner

  • Zitacs säkerhetsteam har några av dem absolut bästa Sentinel One konsulterna
  • En säkerhetspartner med hög kompetens inom Endpoint protection.
  • Stark renommé med många positiva kundreferenser
  • Hög tillgänglighet

Kontakta mig

Blogginlägg

Bli en expert på IT nätverk med dessa 5 tips

Att bli duktig på IT Nätverk, eller datanät som vi inbitna kallar det, kräver en hel del av dig. I denna artikel ger Per Rosenlind dig fem tips på hur du kan göra för att bli riktigt vass på datanät

IT Säkerhet - Förväntning vs. Verklighet

IT Säkerhet är ett ämne dagarna som dessa. Hotet för nya säkerhetsincidenter har ökat markant det senaste och attacker som "Coop-incidenten", "Norsk Hydro" och andra nu kända fall som nu blivit uppmärksammat i media gör att fler verksamheter har fått upp ögonen för hotbilden.

Hur man bäst sätter upp sina accesspunkter till Wifi

Många undrar idag hur man bäst sätter upp sina accesspunkter för att det ska fungera på bästa sätt. Särskilt nu när många arbetar hemifrån och du själv behöver kontrollera hastigheten på ditt wifi. Ta del av Pers bästa tips kring hur du ska tänka om Wifi-design

Vill du arbeta med en IT-partner i framkant?
Kontakta oss.

Skriv i dina uppgifter så kontaktar Peter dig.