Mobile Device Management

Fjärrhantera, konfigurationer, policys och säker åtkomst för mobila enheter.

Zero-touch Deployment

Distribuera enheter direkt till anställda var som helst. Med automatiserad enhetsregistrering konfigureras allting när enheten startas upp.

Security & Compliance

Genomför efterlevnad, övervaka och hantera säkerhetsinställningar på enheter och automatisera uppdateringar av operativsystem och appar för att minska säkerhetshoten.

Mobile App Management

Aktivera App Lifecycle Management av mobilappar, inklusive distribution, konfigurationer, uppdateringar och säkerhet.

Enterprise Mobility Management

Öka produktiviteten med mobil teknologi

Vi är övertygade om att mobil teknologi har kraften att omvandla arbetslivet för företag och individer, vilket leder till smartare och mer produktiva arbetsmetoder. I takt med att molntjänster och appar blir alltmer utbredda kan anställda arbeta från praktiskt taget vilken plats som helst och komma åt sina uppgifter från en mängd olika enheter. Mobiltelefoner och surfplattor har blivit oumbärliga redskap för dagens arbetskraft. Det är därför av yttersta vikt för företag och IT-avdelningar att effektivt hantera och säkra sina anställdas enheter, oavsett om de är på kontoret, hemma eller på språng.
Enterprise Mobility-Management Zitac
Enterprise Mobility-Management Zitac

Fördelar med Enterprise Mobility Management

Enterprise Mobility Management erbjuder en enhetlig plattform för att hantera och säkra mobila enheter, applikationer, innehåll, inloggning, SSO och andra relaterade funktioner. Från ett och samma användargränssnitt kan vi på ett enkelt och flexibelt sätt hantera enheter eller skapa en säker arbetsyta för att tillgodose olika användningsområden och organisationers behov.

 • Säkerställa att appar och operativsystem är uppdaterade genom att pusha uppdateringar så snart de blir tillgängliga, vilket hjälper till att förhindra Zero-day-attacker.
 • Smidig hantering av appar och användning av företags AppStore för att distribuera affärsappar och AppConfig på ett säkert sätt, med begränsningar på vilka applikationer som kan installeras på företagsenheter.
 • Upprätthåll efterlevnadsramverk med dynamiska policys och konfigurationer och gör det enkelt att hålla dem uppdaterade över tid när nya versioner släpps.
 • Stöd för ett brett utbud av enheter och operativsystem, såsom telefoner, surfplattor, ruggade enheter och streamingenheter kan hanteras av en EMM-plattform.
 • Skydda data och appar på enheter, oavsett om det är personlig eller företagsinformation, genom låskod och biometrisk åtkomst, kryptering, sandboxing av data, förebyggande av dataläckage och möjligheten att selektivt radera företagsdata utan att påverka personlig information.

Enkel hantering av mobiler, plattor och appar

Genom att erbjuda IT-avdelningar innovativa verktyg och tjänster, tillsammans med stöd från vårt kunniga team av konsulter och tekniker, skapar vi en friktionsfri IT-upplevelse. Våra lösningar möjliggör smidig hantering och säkerhet för mobila enheter och ger användarna tillgång till kraftfulla appar som ökar deras produktivitet och effektivitet. Vi är brinner för att hjälpa företag att förvandla sina verksamheter och anställda att jobba smartare med hjälp av teknologi.
 • Mobile Device Management
 • Mobile Application Management
 • Security & Compliance
 • Zero-touch deployment av hårdvara
 • Expertis som hjälper dig skapa friktionslös IT för mobilitet
 • Vi hanterar även iOS

Våra partners

Artiklar om Enterprise Mobility Management

Varför företag behöver enhetshantering för mobiler & surfplattor

Mobila enheter har blivit en integrerad del av vår vardag och arbetsliv, men med denna bekvämlighet kommer också säkerhetsrisker. Hur kan företag säkerställa att deras data och IT-infrastruktur är skyddade? Svaret ligger i Mobile Device Management (MDM).

Maximera flexibiliteten med automationsplattformar

När rutinmässiga processer störs av avvikelser som tillfällig personal och ökade arbetskrav kan det snabbt leda till operationella flaskhalsar om de inte hanteras rätt. Låt oss djupdyka i hur automationsplattformar kan stödja företag under perioder med hög personalomsättning, som semestertider.

Därför är Mac det självklara valet för framgångsrika företag

Utforska varför Mac blir alltmer populärt inom företagsvärlden. Lär dig om fördelarna med prestanda, användarvänlighet, och hur UEM-lösningar kan förbättra enhetshantering och säkerhet. Upptäck hur Mac kan öka produktiviteten och nöjdheten bland medarbetare

Fri rådgivning för att se över era behov kring arbetsplats

Kontakta oss.
Vi blir glada om du hör av dig!

Vill du veta mer om någon av våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig? Fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig inom kort.

Och tycker du att det är krångligt att fylla i formuläret, går det så klart lika bra att ringa till oss: +46-31-709 61 90