Kundcase

När vi berättar om våra tekniska lösningar så blir det gärna lite abstrakt. Så istället skriver vi här om verkliga kunder som vi byggt lösningar för eller som bara använder vår kompetenser.

Onify

Onify Webinar - Use case Helsinki University

Lyssna in på Sami Nikander från Helsingsfors om hur man kan tänka kring att automatisera beställningsprocesser i större organisationer.

Läs mer

Service Management

IT-Transformation hos Stena Metall med Zitac och Ivanti

Zitacs arbete med Stena Metall innefattade implementering av Ivanti Neurons for ITSM för att modernisera och effektivisera deras IT-system. Implementeringen har lett till förbättrad automatisering och integration av IT-tjänster, vilket har stärkt Stena Metalls förmåga att hantera IT-utmaningar. Genom noggrann användarfeedback och expertis från Zitac, har Stena Metall uppnått en ny nivå av IT-effektivitet och innovation.

Service Management

Geely Business Center skapar bättre hantering med Ivanti Neurons for ITSM

Geely har gått från manuell hantering av flera arbetsprocesser till ett mer automatiserat arbetsflöde, som har sparat dem både tid och arbete tack vare Zitac och Ivanti Neurons for ITSM

IT Säkerhet

Thomas Concrete Group får en centraliserad och säkrare IT-infrastruktur

Thomas Concrete Group producerar och distribuerar högkvalitativ fabriksbetong, till både kommersiella och privata kunder inom byggbranschen. I en bransch som man kanske inte förknippar med IT och teknik, ligger Thomas Concrete Group i framkant, med stora satsningar på digitalisering.

Kundcase

Capio satsar på Enterprise Service Management

"Zitac har hjälpt oss med en effektiv och enhetlig Enterprise Service Management lösning"
Jack Langgaard, Service Desk Manager, Capio

Läs hela kundcaset

Capio

IT Säkerhet

Zitac levererar säkra lösningar för Arlanda Express

Arlanda Express ställer höga krav på deras IT nätverket för att hålla driftledningscentral och kontor uppkopplade. I det här kundcaset berättar vi hur Zitac har byggt ett robust nätverk med fokus på säkerhet för Arlanda Express.

IT Säkerhet

Zitac stärker IT säkerheten hos skyddat företag

Med vår spetskompetens på Zitac får vi ibland möjligheten att arbeta med uppdrag som är av samhällsviktig karaktär och säkerhetsklassade. Vi är otroligt stolta och glada att bli vald som partner för dessa uppdrag och vill gärna berätta mer om projekten även om vi är begränsade till att hålla vår kund anonym.

Unified Endpoint Mangagement

Svenska Mässan Gothia Towers väljer Ivanti och Zitac

Svenska Mässan Gothia Towers går från Microsoft SCCM och väljer att ta nästa steg inom klienthantering.

IT Säkerhet

Heltäckande säkerhetslösning för Friskis och Svettis

Med hjälp av Fortinetsprodukter har vi levererat en helhetslösning för vår kund Friskis & Svettis.

Digitalisering & Automation

Ljusdals Kommun Levererar IT tjänster med Onify

Ljusdals kommun levererar IT-tjänster med Onify som ServicePortal.

Digitalisering & Automation

Automation och Self Service hos Karlstads Kommun

Karlstads Kommun satsar på Self Service och Automation med Ivanti Service Desk för att underlätta för användarna och IT-avdelningen.

Vill du arbeta med en IT-partner i framkant?
Kontakta oss.

Vill du veta mer om någon av våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig? Fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig inom kort.

Och tycker du att det är krångligt att fylla i formuläret, går det så klart lika bra att ringa till oss: +46-31-709 61 90

Här hittar du fler kontaktuppgifter