Wifi site survey

Snabbt och stabilt Wifi skapar effektiva arbetssätt. Låt oss hjälpa er med att förbättra er effektivitet. 

Känns ert wifi trögt?

Zitac är ett företag med spetskompetens inom trådlös kommunikation, vi erbjuder en oberoende wifi survey som kan hjälpa er att hitta orsaken till problemen och därefter föreslå förbättringar för att ni skall få ett optimalt wifi. Vi använder oss utav professionella system från Ekahau när vi utför site surveys. Zitacs tekniker är Ekahau certifierade vilket skapar en trygghet i att vi kan levererar det vi lovar med kvalité.

Wifi Design

Zitac har omfattande erfarenhet av WiFi-design och verktyg som Ekahau ESS. Vi kan hjälpa till att leverera en oberoende rapport på ert nya wifi. Eftersom vi inte levererat er WiFi-infrastruktur är inte vårt mål attt sälja WiFi-accesspunkter. Därför kan ni lita på oss för att använda vår design-rapport när ni väljer er infrastruktur leverantör. Förutsättningar för för en lyckad wifi design: Ritningar över lokalerna, materiell information och kravspecifikation.

WiFi Site Survey
wifi site service
Ekahau

Detta ingår i vår site survey

  • Intervju med kund, insamling av digital karta
  • Site survey utförs hos kund med Ekahau ESS Pro
  • Digital leverans av site survey rapport som inkluderar expert analys av Zitac konsult
  • Web-möte med slutkund där site survey samt eventuella förslag på förbättring gås igenom

Hur vår site survey går till

  • En skriftlig rapport med vad vi tror är rätt antal accesspunkter och placering
  • Efter det att leverans skett erbjuds en besiktning huruvida kunden fått en korrekt leverans.
  • Uppstår problem analyserar vi dess effekter och rekommenderar åtgärder i en skriftlig rapport

Secure Network

Säkerhet har varit en central en del av Zitacs erbjudande sedan starten 2003. Inom Zitacs team Secure Network arbetar några av Sveriges vassaste nätverksspecialister med höga certifieringar. Om ni är i behov av nätverkssegmentering, rådgivning, drift av befintligt nät eller uppsättning av helt nytt nätverk så är ni varmt välkomna att ta kontakt för förfrågan.

Lär känna några av våra experter →

Våra experter

Vi lär känna Annika Bengtsson

Annika är vår nätverksspecialist jobbar och är en av fyra tjejer på hela planeten som är certifierade på Fortinet nivå 8, och det finns faktiskt bara några få även i Sverige.

Ta del av våra senaste Blogginlägg

Tre fördelar med Enterprise Service Management

Vad är egentligen ett Enterprise Service Management system? Och vad är fördelarna med att skala upp sin ITSM lösning och gå utanför vanlig IT? I denna artikel benar vi ut vad skillnaden är mellan ITSM och ESM samt ger ett par exempel på när en ESM lösning lönar sig i organisationen.

IT Säkerhet - Förväntning vs. Verklighet

IT Säkerhet är ett ämne dagarna som dessa. Hotet för nya säkerhetsincidenter har ökat markant det senaste och attacker som "Coop-incidenten", "Norsk Hydro" och andra nu kända fall som nu blivit uppmärksammat i media gör att fler verksamheter har fått upp ögonen för hotbilden.

Vad är hyperautomation?

Att det dyker upp nya buzzwords inom IT-sfären är vi vana vid och ett av de hetaste för tillfället är hyperautomation. Tony ger sin förklaring till vad hyperautomation är.

Kontakta oss.
Vi blir glada om du hör av dig!

Skriv i dina uppgifter så kontaktar vi dig eller hör av dig till Peter +46763113809 Peter.andersson@zitac.se