Heltäckande säkerhetslösning från Fortinet

Zitac har arbetat med Fortinet sedan 2005 och är stolta över att samarbetet fortsätter än idag, starkare än någonsin faktiskt.

Under årens lopp har ett otal företag valt att bygga sina säkerhetslösningar på produkter från Fortinet ofta kryddat med Zitacs konsultinsatser och avtal. Många av våra kunder når oss via våra uppskattade events som vi genomför årligen runt om i Sverige. En kund vi träffade på det viset är Friskis och Svettis i Göteborg.

 

Behov och lösning

Friskis och Svettis känner nog gemene man till som varumärke och bolaget finns nästan i alla större samhällen. IT avdelningen var i detta fall i behov av en heltäckande lösning för deras säkerhet och nät. Lösningen blev en lyckosam kombination av de mest välkända produkterna från Fortinet och konsultexpertis från Zitacs certfierade medarbetare:

  • FortiGate - Fortinets världsledande brandväggar
  • FortiSwitch - Den produkt som i skrivaned stund växer mest hos Fortinet
  • FortiAP - Leverantörens högpresterande accesspunkter
  • FortiManager - Ger en unik översikt och möjlighet att jobba i hela miljön från ett gränssnitt.

 

Detta är vad kunden själv har att berätta:

”Friskis & Svettis i Göteborg har valt Zitac som samarbetspartners och Fortinets lösningar, då de gemensamt levererar hög kompetens och erfarenhet tillsammans med tjänster och lösningar som matchar våra höga säkerhetskrav”

- Carl Johan Karmalm, IT-Chef Friskis & Svettis Göteborg

Hör av dig om du vill veta mer om våra säkerhetstjänster!

Kontaktperson

Peter Andersson

Key Account Manager - IT Security