En bekymmerfri IT-vardag

Experterna som jobbar med managerade tjänster på Zitac har lång erfarenhet och är certifierade inom alla de produkter vi använder oss av. Exempelvis så blir 90% av alla ärenden lösta vid första kontakten med vår support.
Välkommen att testa oss!

Tjänst

Microsoft 365 som tjänst

Arbeta med önskvärda delar av Microsoft 365 – med fokus på produktivitet, kommunikation och säkerhet.

Tjänst

Backup som tjänst

Din backup är vårt ansvar. Vi kan hantera din backup som en tjänst, dvs. att kontinuerligt utföra det viktiga arbetet med att säkerställa din möjlighet till återställning.

Tjänst

Övervakning som tjänst

Ökad kontroll skapar proaktivitet. Genom vår övervakning få ni möjlighet att skapa proaktivitet på riktigt.

Tjänst

Arbetsplats som tjänst

Låt Zitac sköta er klienthantering och användarsupport, så kan ni fokusera på kärnverksamheten och samtidigt få bättre kontroll över er IT-miljö.

Servicedesk och Support

Zitac erbjuder förstklassig support på hela er infrastruktur med lokal förankring i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö. Zitac har ett riktigt vasst supportteam som alltid strävar efter att få nöjda användare och kunder. Välkommen att testa oss!

Björn Saf

Produkter vi använder oss av

KeepIT

Keepit har specialiserat sig på säkerhetskopiering och återställning av data från Cloud-to-Cloud. Zitac har valt att arbeta med KeepIT då dem har marknadens vassaste erbjudande när det kommer till cloud backup för SaaS tjänster, speciellt deras lösning för Office 365.

Broadcom

Broadcom är en av de leverantörer vi arbetat med i många år.

Microsoft

Som en solutions partner för modern arbetsplats, samarbetar Zitac med Microsoft för att leverera innovativa lösningar som omdefinierar den moderna arbetsmiljön, genom att integrera teknik och verktyg som främjar produktivitet, samarbete och säkerhet.

Kundcase

Karlstads Kommun effektiviserar genom automation och self-service.

Tillsammans med Karlstads IT avdelning implementerade vi på Zitac en ny Self-Service portal med produkten Ivanti Service Desk. Lösningen har ett enkelt och snyggt webgränssnitt som användarna snabbt känner igen sig i. Samtidigt lanserade Karlstad ett nytt tankesätt där man beställer en ”tjänst” istället för att beställa en ”dator”, och produkterna paketeras ihop per beställning.

Digitalisering & Automation
karlstads_kommun_nyhet_zitac

Eventkalendern

Kommande event

Våra seminarier och workshops är till för att ni skall få bättre insikt i våra tekniska lösningar. På våra event utgår vi från hur och varför ni kan använda våra leverantörers produkter, hur andra har gjort och vad som vi sett fungerar bra i verkligheten.

Workshops är utbildning ”light”. Det här är ett bra tillfälle att få djupare teknisk information om hur produkterna fungera och ofta testa själv. Missa inte detta om du verkligen vill veta hur det fungerar.

Onify

Onify - Ditt interna Google Webinar

Bemästra sök med ditt interna Google. Lär dig hur enkelt det är att hantera din data mellan olika system i ett och samma gränssnitt.

Läs mer

"Tack vare Zitac har vi fått bättre kontroll på vår IT-miljö. Vi har ökat säkerheten och får löpande rapporter som gör att vi kan agera proaktivt på ett helt nytt sätt."

Matilda erlandsson, IT-chef

Våra senaste artiklar

Tre anledningar till varför ni ska utveckla i No-Code

Tre anledningar till att ni ska utveckla i en no-code plattform. I denna artikeln beskriver Jens fördelarna med att utveckla i no-code.

IT Säkerhet - Förväntning vs. Verklighet

IT Säkerhet är ett ämne dagarna som dessa. Hotet för nya säkerhetsincidenter har ökat markant det senaste och attacker som "Coop-incidenten", "Norsk Hydro" och andra nu kända fall som nu blivit uppmärksammat i media gör att fler verksamheter har fått upp ögonen för hotbilden.

Vad är hyperautomation?

Att det dyker upp nya buzzwords inom IT-sfären är vi vana vid och ett av de hetaste för tillfället är hyperautomation. Tony ger sin förklaring till vad hyperautomation är.

Kontakta oss

Key Account Manager

Kontakta oss.
Vi blir glada om du hör av dig!

Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig eller kontakta Rickard direkt på +46 736-60 64 26
rickard.bengtsson@zitac.se.