Övervakning som tjänst

Ökad kontroll skapar proaktivitet. Genom vår övervakning av er IT miljö får ni möjlighet att skapa proaktivitet på riktigt.

Upptäck problemen i tid

Zitac Monitor ger dig möjlighet att skapa proaktivitet på riktigt. Vår övervakningstjänst kan analysera om något ovanligt händer i nätet, om en server inte har startat om som den skall under natten eller något så enkelt som att en disk håller på att bli full. Allt för att du skall kunna lösa problemen innan de blir kritiska och verksamheten drabbas. Larm kan gå till din IT-avdelning per SMS, e-post eller ”push” till telefoner eller datorer. Du kan givetvis koppla övervakningen till vår Servicedesk som kan agera på larm utifrån avtalade rutiner.

Övervakning
övervakning

Åtgärda återkommande fel

Återkommande fel kan åtgärdas automatiskt med omstart av tjänster eller anpassade script. Att ha övervakningen utanför huset innebär att du även får larm vid bortfall av el i datacenter eller problem med era brandväggar.

Detaljerade rapporter

Vi genererar rapporter åt dig som visar på de vanligaste problemen i din miljö eller anpassade rapporter över t.ex. hur mycket trafik som har gått genom brandväggen eller Core-switchen under den senaste månaden.

"Tack vare Zitac har vi fått bättre kontroll på vår IT-miljö. Vi har ökat säkerheten och får löpande rapporter som gör att vi kan agera proaktivt på ett helt nytt sätt."

Martin Eriksson, IT Chef, Joab

Zitacs event

Säkerhetsevent

Våra seminarier och workshops är till för att ni skall få bättre insikt i våra tekniska lösningar. På våra event utgår vi från hur och varför ni kan använda våra leverantörers produkter, hur andra har gjort och vad som vi sett fungerar bra i verkligheten.

Workshops är utbildning ”light”. Det här är ett bra tillfälle att få djupare teknisk information om hur produkterna fungera och ofta testa själv. Missa inte detta om du verkligen vill veta hur det fungerar.

HOW TO OPTIMIZE YOUR PROCESSES WITH NO-CODE

Are you tired of dealing with complex and time-consuming processes in your business? Want to improve efficiency and streamline operations without the need for coding expertise? Join us on March 8th for a special event on no-code technology.

Läs mer

Blogginlägg

Konsekvenser av att inte uppgradera från Windows server 2012 R2

Windows Server 2012 R2 är ett viktigt verktyg för många organisationer som är beroende av en stabil och säker IT-infrastruktur. Men med den närmande utgången av supporten för detta operativsystem den 10 oktober 2023, är det viktigt att överväga de potentiella konsekvenserna av att inte uppgradera till en mer aktuell version.

Skydda dina användare från MFA-fatigue

MFA-fatigue (trötthet), även känd som multifaktorautentiserings-fatigue, är en term som används för att beskriva den frustration och irritation som kan uppstå när en användare ständigt måste ange olika faktorer för att verifiera sin identitet.

Så lyckas du med ”Shift left” i din supportorganisation!

Brottas du med för långa ledtider på incidenter och problem? Lägger dina specialister för mycket tid på att lösa incidenter och problem? Vi går igenom hur ni kan arbeta smart för att ligga steget före och utveckla er It miljö med shift left principen.

Arbetsplats som tjänst

Arbetsplats som tjänst är utvecklad för företag och verksamheter som vill uppnå fördelar som normalt sett bara är tillgängliga för en större organisation. Zitac löser kundernas klienthantering och användarsupport så att de kan fokusera på sin kärnverksamhet och samtidigt få bättre kontroll över sin IT-miljö. Läs mer om tjänsten

Arbetsplats som tjänst

Säkerhetsworkshop

Zitac vill öka förståelsen kring IT-attacker och erbjuder en kostnadsfri workshop som innebär att vi under 1 timme tillsammans med er berättar om hur en IT-attack kan gå till. Det är ett personligt möte med endast ditt företag och oss på Zitac. Vi kommer att berätta om vår erfarenhet av att hjälpa kunder som blivit utsatta för en attack och hur de hade kunnat skyddat sig. Läs mer här 

Kundcase

Läs mer om hur Zitac har hjälpt andra kunder med övervakning

Vi hjälper er att komma igång. Kontakta oss.

Skriv i dina uppgifter så kontaktar vi dig eller kontakta
Rickard direkt 0736-60 64 26 rickard.bengtsson@zitac.se.