Övervakning som tjänst

Ökad kontroll skapar proaktivitet. Genom vår övervakning av er IT miljö får ni möjlighet att skapa proaktivitet på riktigt.

Upptäck problemen i tid

Zitac Monitor ger dig möjlighet att skapa proaktivitet på riktigt. Vår övervakningstjänst kan analysera om något ovanligt händer i nätet, om en server inte har startat om som den skall under natten eller något så enkelt som att en disk håller på att bli full. Allt för att du skall kunna lösa problemen innan de blir kritiska och verksamheten drabbas. Larm kan gå till din IT-avdelning per SMS, e-post eller ”push” till telefoner eller datorer. Du kan givetvis koppla övervakningen till vår Servicedesk som kan agera på larm utifrån avtalade rutiner.

Övervakning
övervakning

Åtgärda återkommande fel

Återkommande fel kan åtgärdas automatiskt med omstart av tjänster eller anpassade script. Att ha övervakningen utanför huset innebär att du även får larm vid bortfall av el i datacenter eller problem med era brandväggar.

Detaljerade rapporter

Vi genererar rapporter åt dig som visar på de vanligaste problemen i din miljö eller anpassade rapporter över t.ex. hur mycket trafik som har gått genom brandväggen eller Core-switchen under den senaste månaden.

"Tack vare Zitac har vi fått bättre kontroll på vår IT-miljö. Vi har ökat säkerheten och får löpande rapporter som gör att vi kan agera proaktivt på ett helt nytt sätt."

Martin Eriksson, IT Chef, Joab

Zitacs event

Säkerhetsevent

Våra seminarier och workshops är till för att ni skall få bättre insikt i våra tekniska lösningar. På våra event utgår vi från hur och varför ni kan använda våra leverantörers produkter, hur andra har gjort och vad som vi sett fungerar bra i verkligheten.

Workshops är utbildning ”light”. Det här är ett bra tillfälle att få djupare teknisk information om hur produkterna fungera och ofta testa själv. Missa inte detta om du verkligen vill veta hur det fungerar.

Zitac Lunch ´n Learn

Så skapar du en säker digital identitet

Med anledning av den ökade rapporteringen om cyberattacker, bjuder vi in Zitacs egen IT-chef, Johan Karlgren och Affärsområdeschefen för Secure IT, Emil Lunde för en diskussion om hur man skyddar sin digitala identitet.

Läs mer

Blogginlägg

Oönskad aktivitet mot VPN

Vi på Zitac och andra inom branschen har märkt ett ökat intresse från oönskade aktörer som försöker komma in via VPN. Ta del av våra konsulters tips på Multi Faktor Autentisering (MFA) och effektiv hantering av standardkonton.

Ransomware

Förstå hotet från ransomware - I denna artikel går vi igenom det vi behöver veta om ransomware-attacker. Fakta, tips och åtgärder för dig som vill skydda er organisation mot ransomware hot.

MSIX Microsofts nya paketeringsformat

MSIX är Microsofts framtid inom applikationspaketering och distribuering, som förenar det bästa från MSI, APPV och APPX. Med ständiga förbättringar sedan den första releasen 2018, används tekniken allt mer av både mjukvaruleverantörer och företag.

Arbetsplats som tjänst

Arbetsplats som tjänst är utvecklad för företag och verksamheter som vill uppnå fördelar som normalt sett bara är tillgängliga för en större organisation. Zitac löser kundernas klienthantering och användarsupport så att de kan fokusera på sin kärnverksamhet och samtidigt få bättre kontroll över sin IT-miljö. Läs mer om tjänsten

Arbetsplats som tjänst

Säkerhetsworkshop

Zitac vill öka förståelsen kring IT-attacker och erbjuder en kostnadsfri workshop som innebär att vi under 1 timme tillsammans med er berättar om hur en IT-attack kan gå till. Det är ett personligt möte med endast ditt företag och oss på Zitac. Vi kommer att berätta om vår erfarenhet av att hjälpa kunder som blivit utsatta för en attack och hur de hade kunnat skyddat sig. Läs mer här 

Kundcase

Läs mer om hur Zitac har hjälpt andra kunder med övervakning

Vi hjälper er att komma igång. Kontakta oss.

Skriv i dina uppgifter så kontaktar vi dig eller kontakta
Rickard direkt 0736-60 64 26 rickard.bengtsson@zitac.se.