MICROSOFT 365 SOM TJÄNST

Arbeta med önskvärda delar av Microsoft 365 - med fokus på produktivitet, kommunikation och säkerhet.

Pris från 29 kr/mån.

Detta är en tjänst där Zitac tar ansvaret för att driva och underhålla hanteringen av er Microsoft 365-lösning. Tjänsten ger ert företag produktiviteten utifrån önskvärda delar i Microsoft 365, utan att ni behöver managera lösningen själva eller oroa er för licenshantering och säkerhet.

Med Zitac – Microsoft 365 som tjänst betalar du bara för det du använder och ni kan enkelt skala upp lösningen allt eftersom era behov förändras. Allt till en fast månadskostnad per användare.

Zitac har en god erfarenhet och kompetens avseende Microsoft 365, vilket gör att vi även erbjuder våra kunder med rent utbildning och kompetenshöjning inom de olika komponenter som finns inom Microsoft 365.

Office 365 som tjänst

Välj bland tre nivåer

BRONS

Uppsättning av Microsoft 365
Licensinventering
Rådgivning
Managering av tjänst

29:-/mån och användare

SILVER

Uppsättning av Microsoft 365
Licensinventering
Rådgivning
Managering av tjänst
Slutanvändarsupport

55:-/mån och användare

GULD

Uppsättning av Microsoft 365
Licensinventering
Rådgivning
Managering av tjänst
Slutanvändarsupport
Kvartalsmöten
Analys & Rapportering

69:-/mån och användare

Övriga tillägg

Zitac-symbol

Backup av Office 365

Office 365 saknar en komplett backuplösning som standard. Med tillvalet backup kan du alltid lita på att ditt data i e-post, Sharepoint och OneDrive alltid är säkrat.

Zitac-symbol

FuseMail SecureSmart

9 av 10 av all e-post som skickas är spam. Lika stor andel av alla intrångsförsök görs via e-post. Detta gör att säkerheten kring epost är otroligt viktig. SecureSMART ger dig en molnbaserad e-postsäkerhet för bästa möjliga skydd. Du får bl.a. avancerade spamfilter, virusfilter och skydd mot spoofing- och phishingattacker.

Zitac-symbol

Azure information Protection

Kontrollera och skydda e-postmeddelanden, dokument och känsliga data som du delar utanför ditt företag. Azure Information Protection innehåller funktioner förenkel klassificering och behörigheter, vilket ger ett förbättrat dataskydd oavsett var dina data lagras och vem de delas med.

Zitac-symbol

Microsoft Enterprise Mobility + Security

EMS har två kompletta paketeringar med bl.a. identitets- och åtkomsthantering, hantering av mobila enheter, informationsskydd och avancerade säkerhetsfunktioner för både Office 365 och lokala miljöer.

Zitac-symbol

FuseMail ClickSmart

ClickSmart är ett tillägg till SecureSmart som skyddar användaren mot att klicka på länkar som leder till skadliga webbsidor. Till exempel. kan dessa sidor innehålla phishing och ransomware eller annat skadligt innehåll.

Zitac-symbol

Azure AD Premium

Skydda din identitet i molnet! Azure Active Directory är en omfattande molnlösning för identitets- och åtkomsthantering.Multi-Factor Authentication ingår och du har bl.a. även tillgång Single-Sign-On samt självbetjäning för återställning/ändring/upplåsning av lösenord med tillbakaskrivning till lokalt AD.

Zitac-symbol

Multi-Factor Authentication

Det kanske enskilt mest effektiva sättet att öka säkerheten. Skydda åtkomst till Office 365 med mobilappar, telefonsamtal och SMS. Minska riskerna och få bedrägeriövervakning och aviseringar när någon försöker logga in med ditt konto.