Varför välja Ivanti Neurons For ITSM

Med tillkännagivandet om “End-of-life för Cherwell Service Management (CSM), planerat till december 2026, måste organisationer som för närvarande förlitar sig på CSM proaktivt överväga sin övergång till en ny IT-service management plattform.  

Zitac Consulting arbetar med den ledande ITSM lösningen Ivanti Neurons For ITSM som erbjuder en rad avancerade funktioner och tekniker som adresserar de moderna företagens föränderliga behov. Ivanti Neurons For ITSM kan levereras som både en on-premise-installation samt cloud-lösning. Zitac har genom åren även migrerat kunder, som tidigare haft sin lösning on-premise, till en cloud-tjänst. 

Några skäl till varför Ivanti Neurons For ITSM är plattformen för er

Avancerade AI funktioner

Ivanti Neurons For ITSM ligger i framkant när det gäller att utnyttja artificiell intelligens (AI) för att förbättra leveransen av IT-tjänster. Dess AI-drivna automatiseringsfunktioner möjliggör proaktiv problemhantering, prediktiv analys och intelligenta insikter, vilket gör att organisationer kan minimera driftstopp och förbättra den totala effektiviteten. När CSM når slutet av sin livslängd blir övergången till en lösning med avancerade AI-funktioner avgörande för att förbli konkurrenskraftig i dagens digitala landskap. 

Enhetlig plattform

Till skillnad från CSM, som kan kräva integration med ytterligare verktyg och lösningar för omfattande ITSM-funktionalitet, erbjuder Ivanti Neurons For ITSM en enhetlig plattform som sammanfogar alla aspekter av IT Service Management. Från incident- och problemhantering till förändrings- och asset management kan organisationer samordna sina IT-processer på en enda, sammanhängande plattform, vilket förenklar hanteringen och minskar komplexiteten när de förbereder sig för slutet av CSM:s livslängd. 

Förbättrad användarupplevelse

Ivanti Neurons For ITSM prioriterar användarupplevelsen genom att erbjuda ett modernt och intuitivt gränssnitt som förbättrar användarnas tillfredsställelse och produktivitet. Dess självbetjäningsportal för konsumenter gör det möjligt för användare att skicka in och följa upp begäranden, få åtkomst till kunskapsartiklar och lösa problem självständigt, vilket främjar en sömlös och effektiv IT-tjänstupplevelse. När organisationer navigerar övergången från CSM blir prioriteringen av användarupplevelsen avgörande för att bibehålla produktivitets- och tillfredsställelsenivåer. 

Skalbarhet och flexibilitet

När organisationer förutser tillväxt, växer kravet på sitt ITSM system därför erbjuder Ivanti Neurons For ITSM skalbarhet och flexibilitet för att kunna hantera förändrade behov. Zitac har länge arbetat med föränderliga organisationer och diskuterar ständigt med kunder om hur de kan ta nästa steg inom IT Service management. Oavsett om det handlar om att skala för att stödja en växande användarbas eller  integrera med nya teknologier, erbjuder Ivanti Neurons For ITSM den skalbarhet och flexibilitet som behövs för att framtidssäkra ITSM-strategier bortom CSM:s livslängd. 

Fördelar med Ivanti Neurons for ITSM →

Skalbarhet - Lösningen anpassas enkelt efter företagets växande behov, vilket möjliggör effektiv resurshantering utan överinvestering.

Integrationsmöjligheter - Erbjuder enkel integration med befintliga system och applikationer, vilket förenklar arbetsflöden och minimerar manuellt arbete.

Anpassningsbara processer - Möjliggör skräddarsydda ITSM-processer och automatisering, vilket förbättrar serviceleveransen och ökar användarnöjdheten.

Regelbundenhet och Automation - Genom att erbjuda självbetjäning och automatiserade svar på vanliga förfrågningar minskas belastningen på IT-support och förbättrar användarupplevelsen.

 

Vår tjänsteresa hade inte varit möjlig utan ett ITSM system som stöttar ESM. Vi har nu sett möjligheter att vidga vår ITSM utanför vanlig intern IT. Vi kollar även på hur det kan användas i inköp, marknad och administration. Detta är ett exempel på Enterprise Service Management som skapar stort värde för Capio.

Läs hela Kundcaset →

CApio
Stena Metall
Geely business center
Lynk & Co Ivanti Neurons for ITSM
Avinor
Huhtamäki Ivanti Neurons for ITSM

Expertstöd för migration

Zitac Consulting, med sitt team av erfarna konsulter, från båda produkterna CSM och Ivanti Neurons For ITSM, står redo att hjälpa organisationer att migrera från Cherwell Service Management till Ivanti Neurons For ITSM. Zitac Consulting har omfattande erfarenhet av att migrera kunder från olika IT-service management verktyg till Ivanti Neurons For ITSM, vilket säkerställer en smidig och effektiv migrering skräddarsydd för er organisations behov.

Är Ivanti Neurons For ITSM lämplig för både små och stora företag?
Ja, Ivanti Neurons For ITSM är skalbart och flexibelt, vilket gör det till ett lämpligt val för organisationer av alla storlekar. Plattformen kan anpassas för att möta både små företags och stora företags unika behov och tillväxtplaner.
Kan Ivanti Neurons For ITSM integreras med andra system?
Ja, Ivanti Neurons For ITSM är designat för att smidigt integreras med andra företagssystem och teknologier, vilket möjliggör en enhetlig IT-tjänsthanteringsupplevelse och förenklar processer över olika IT-domäner.
Vilken typ av support erbjuder Zitac Consulting för migration till Ivanti Neurons For ITSM?
Zitac Consulting erbjuder omfattande support för migration till Ivanti Neurons For ITSM, inklusive expertanalys, planering och genomförande av migrationsprocessen. Vårt team av erfarna konsulter säkerställer en smidig övergång som är skräddarsydd efter er organisations unika behov.
Hur börjar vi processen att migrera till Ivanti Neurons For ITSM?
För att inleda er migration till Ivanti Neurons For ITSM, kontakta Zitac Consulting för en initial konsultation. Vi kommer att diskutera era nuvarande IT-behov, utvärdera hur Ivanti Neurons For ITSM kan stödja era mål och utforma en skräddarsydd migrationsplan.

Boka ett möte med André!

André jobbar som konsult inom området IT Service Management. Med sin förståelse och erfarenhet för komplexa processer i större organisationer, är André redo att se över era behov och hjälpa er få de resultat ni söker.

André Hellman

Blogg

Så lyckas du med ”Shift left” i din supportorganisation!

Brottas du med för långa ledtider på incidenter och problem? Lägger dina specialister för mycket tid på att lösa incidenter och problem? Vi går igenom hur ni kan arbeta smart för att ligga steget före och utveckla er It miljö med shift left principen.

Blogg

Tre fördelar med Enterprise Service Management

Vad är egentligen ett Enterprise Service Management system? Och vad är fördelarna med att skala upp sin ITSM lösning och gå utanför vanlig IT? I denna artikel benar vi ut vad skillnaden är mellan ITSM och ESM samt ger ett par exempel på när en ESM lösning lönar sig i organisationen.

Partner

Ivanti

Ivanti's plattform är nyckeln till en modern arbetsplats, där den integrerar och automatiserar IT-processer för att skapa en sömlös, säker och effektiv användarupplevelse över alla enheter.

Överväger ni en migrering från CSM?
Kontakta oss!

Att införa ett nytt ITSM-system är komplext och kräver expertis. Zitac Consulting, med över 10 års erfarenhet inom ITSM, kan effektivisera processen och höja kvaliteten. Med sina specialkunskaper och resurser garanterar Zitac en effektiv implementering, samtidigt som de erbjuder samarbete, kunskapsöverföring och stöd för att optimera systemets prestanda och framgång på lång sikt.