Maximera din affärsnytta med vår expertis inom IT-infrastruktur

Som partner till er har vi som mål att alltid sätta kundens affärsnytta i fokus. Vi designar, implementerar, projektleder och utvecklar din infrastruktur oavsett om den är hybrid, molnbaserad eller On Premise. Våra konsulter som jobbar med infrastruktur har lång erfarenhet och är certifierade inom de produkter vi använder oss av.

Boka gärna in ett möte med oss så berättar vi mer!

Nätverk

Nätverket är kanske det krångligaste vi har att göra med idag. Precis som i många andra sammanhang tror vi att det handlar om skalbarhet, visibilitet och managering. Vi måste förenkla nätverket genom att knyta ihop det trådlösa och trådbundna nätet till en homogen bas för din infrastruktur som administreras centralt. Och vi behöver bygga skalbara dynamiska lösningar för framtidens behov.
Läs mer från våra experter

Server

Genom virtualisering har vi förenklat driftsättande av nya servrar, samtidigt som komplexiteten i våra IT-miljöer har ökat. Vi behöver visualisera våra IT-miljöer och arbeta med policys för att säkerställa att allt sker säkert, effektivt och med rätt SLA-nivå. Och även om det går fortare att driftsätta nya system nu så räcker det inte. Vi behöver automatisera, processifiera och kanske till och med skapa självservice så att våra användare kan sätta upp egna system själva.

Serverområdet handlar idag knappt alls om hårdvaran i sig. Det viktiga för dig är troligen hur du hanterar all hårdvara, hur den övervakas, hur den skalas, vilken supportnivå den har eller kanske bara hur mycket ström den drar.
Läs mer från våra experter 

Lagring

Vi har pratat i många år om en explosionsartad utveckling inom primärlagring. Utan att detta behov på något sett har minskat, finner du nu troligen att lagringsbehovet för backup och arkiv gått upp som nummer ett bland utmaningarna. Är du på rätt väg? Trots utvecklingen med delad lagring bygger vi fortfarande silos där vi får följder som en låg nyttjandegrad, fler system att hantera och problem då kraven förändras. Du behöver troligen migrera data manuellt mellan dina silos om ett system skulle behöva andra förutsättningar.

Vi tror att svaret på många av dessa frågor är mjukvarudefinierad lagring och specialiserad hårdvara för arkiv och backup. Genom central managering och automatisering för all lagring kan man dessutom genomföra detta utan att hanteringen kräver mer av din IT-personal.
Prata med våra experter

Ett urval av våra partners

Partner

Veeam

Veeam Software utvecklar och leder marknaden kring backup, disaster recovery och intelligent data management för såväl virtuell och fysisk infrastruktur som cloud. Zitac har valt att arbeta med Veeam för att erbjuda en komplett backup tjänst för våra kunder.

Partner

Broadcom

Broadcom är en av de leverantörer vi arbetat med i många år.

Partner

Microsoft

Som en solutions partner för modern arbetsplats, samarbetar Zitac med Microsoft för att leverera innovativa lösningar som omdefinierar den moderna arbetsmiljön, genom att integrera teknik och verktyg som främjar produktivitet, samarbete och säkerhet.

Kundcase

Zitac levererar säkra lösningar för Arlanda Express

"Vi hade ett stort behov av att göra ett omtag gällande vårt nätverk på Arlanda Express. Vi blev rekommenderade att anlita Zitac för detta arbete då de fick fina referenser av andra kunder"
Hanna Larsson, CIO, Arlanda Express

IT säkerhet

Eventkalendern

Säkerhetsevent

Våra seminarier och workshops är till för att ni skall få bättre insikt i våra tekniska lösningar. På våra event utgår vi från hur och varför ni kan använda våra leverantörers produkter, hur andra har gjort och vad som vi sett fungerar bra i verkligheten.

Workshops är utbildning ”light”. Det här är ett bra tillfälle att få djupare teknisk information om hur produkterna fungera och ofta testa själv. Missa inte detta om du verkligen vill veta hur det fungerar.

IT Säkerhet

Hur Interflora växt under pandemin på ett säkert sätt

Vi är utsatta, mer än någonsin, och risken för cyberattacker är påfallande. Hur ska man tänka och vad gör man som bolag? Lyssna in till bla. Markus Duvell, CTO på Interflora som delar sin syn på IT-säkerhet. 

Läs mer

Rekommenderat innehåll

Bli en expert på IT nätverk med dessa 5 tips

Att bli duktig på IT Nätverk, eller datanät som vi inbitna kallar det, kräver en hel del av dig. I denna artikel ger Per Rosenlind dig fem tips på hur du kan göra för att bli riktigt vass på datanät

IT Säkerhet - Förväntning vs. Verklighet

IT Säkerhet är ett ämne dagarna som dessa. Hotet för nya säkerhetsincidenter har ökat markant det senaste och attacker som "Coop-incidenten", "Norsk Hydro" och andra nu kända fall som nu blivit uppmärksammat i media gör att fler verksamheter har fått upp ögonen för hotbilden.

Hur man bäst sätter upp sina accesspunkter till Wifi

Många undrar idag hur man bäst sätter upp sina accesspunkter för att det ska fungera på bästa sätt. Särskilt nu när många arbetar hemifrån och du själv behöver kontrollera hastigheten på ditt wifi. Ta del av Pers bästa tips kring hur du ska tänka om Wifi-design

Zitacs experter

Stärk upp med våra duktiga konsulter

Om ni är i behov av att resursförstärka ett projekt eller behöver en konsult eller ett team som kan stötta er under en tidsbestämd period, så erbjuder vi marknadens mest kompetenta konsulter inom IT infrastruktur. Oavsett om ni är i behov av tekniskt kompetenta resurskonsulter eller framåtlutade projekt- och förändringsledare med högsta kompetens så är ni varmt välkomna att ta kontakt för förfrågan.

Våra experter

Vi lär känna Wille Olander

Säg hej till vår kollega Wille som jobbar i affärsområdet IT Infrastructure.

Våra experter

Vi lär känna Peter Hoas

Möt en av våra uppskattade supporttekniker inom affärsområdet IT Operations.

Kontakta oss.
Vi blir glada om du hör av dig!

Skriv i dina uppgifter så kontaktar vi dig eller hör av dig till Rickard 0736606426 Rickard.bengtsson@zitac.se