SÄKERHETSWORKSHOP

Öka förståelsen kring IT-attacker och hur du förhindrar att bli utsatt.

”Vi har aldrig drabbats av något, så varför skulle vi bli det i framtiden?”

”Varför skulle någon vara intresserad av våra uppgifter?”

Det är bara några påståenden vi får höra ofta. Men hur fungerar det egentligen?
Vad vill man åstadkomma vid en IT-attack mot ett företag?
Hur stor är risken att bli utsatt och vad kan man göra för att förhindra det?

Vi på Zitac vill öka förståelsen kring IT-attacker och erbjuder en kostnadsfri workshop som innebär att vi under 45 minuter till 1 timme tillsammans med er VD/ledningsgrupp berättar om hur en IT-attack kan gå till.
Det är ett personligt möte med endast ditt företag och oss på Zitac. Vi kommer att berätta om vår erfarenhet av att hjälpa kunder som blivit utsatta för en attack och hur de hade kunnat skyddat sig.

Syfte med workshopen

Syftet med workshopen är att uppmärksamma personer i ledande befattningar om hur attacker går till och vad marknadsvärdet i den kriminella världen är. Hur mycket kan det kosta om man trillar dit? Ofta är det stora beslut som ska tas kring IT-säkerhet utan att man vet vad man tar beslut om. Med rätt bakgrundsinfo kan man fatta rätt beslut.

Denna workshop är kostnadsfri och ditt åtagande är endast din tid och engagemang och vår förhoppning är att du med mer kunskap i ämnet enklare kan gå vidare för att öka säkerheten på företaget.

Då vi erbjuder ett begränsat antal möten rekommenderar vi att ni bokar in så snart som möjligt, först till kvarn gäller.

Jag vill boka en workshop

Läs vår E-bok om cybersäkerhet

IT-chefens guide till ökad cybersäkerhet Cyberattacker, intrångsförsök, sabotage och utpressningar blir inte bara fler och fler, de blir dessutom allt mer sofistikerade. I vår guide kommer vi att gå igenom vanliga typer av säkerhetsproblem inom IT som företag och organisationer kan drabbas av och hur man gör för att undvika dem.