Patch Management

Patcha Windows och be en bön för att resten av ouppdaterade applikationers sårbarheter inte används för att hacka den verksamhet som din IT avdelning är ansvarig för. Sanningen är att i 80% av fallen är det just sårbarheter i dessa tredjepartsapplikationer som utnyttjas. Vi hjälper dig att vara up to date!

Få full kontroll

Vi hjälper er att hitta verktyg och (gärna automatiserade) processer som ständigt uppdaterar din miljö med minsta möjliga insats så att du kan fortsätta att göra det roliga arbetet.  Och inte bara det - rapporteringen - så att du kan veta och visa hur bra jobb du gör - det löser vi även det - med inbyggda rapporter eller snitsiga BI grafer. Intresserad? Läs vidare hur vi kan hjälpa just dig.  Och jo, vi tycker det här är roligt. På riktigt.

Patch Management

Kundcase

Karlstads Kommun effektiviserar genom automation och Self-service.

Tillsammans med Karlstads IT avdelning implementerade vi på Zitac en ny Self-Service portal med produkten Ivanti Service Desk. Lösningen har ett enkelt och snyggt webgränssnitt som användarna snabbt känner igen sig i
Läs hela kundcaset

Karlstad Kommun
karlstads_kommun_nyhet_zitac

Ivanti Security Controls

 

Om du behöver ett system som ger dig långt bättre kontroll över vad som patchas, vad som har patchats och när och hur det görs skall du definitivt titta på Ivanti´s produkter för Windows - Unix och Mac OS X.

Den vi ser mest av hos våra kunder är Ivanti Security Controls for Windows som är den klassiska Shavlik patch lösningen i Ivanti format. Med stöd för såväl Windows klienter som servers och även möjlighet att patcha virtuella maskiner, även om de inte är i drift så är det marknadens mest utvecklade patchlösning. Den patchar Windows OS och Microsoft alla system och applikationer likväl som tredjepartsapplikationer i samma system. Men Ivanti Security Controls for Windows ger dig dessutom full kontroll och rapportering över när och hur ett system skall patchas, vem som skall godkänna eller informeras. Allting är automatiserat så långt som du vill. Det är helt enkelt den marknadsledande patchlösningen som används av tusentals kunder med höga krav över hela världen.

Tveka inte att kontakta oss för mer information, demo eller om du behöver testlicenser.

 

Vad är Ivanti Security Controls Microsoft System Center?
SCCM har en bra bas (SCUP) för att leverera mjukvara och uppdateringar till din verksamhets arbetsstationer. Dock saknar SCUP viss funktionalitet, vilket gör att IT-avdelningen får lägga mycket tid på just tredjepartsprogram. På grund av detta väljer många IT-organisationer att ignorera den delen av patchhanteringen helt, trots att 86% av rapporterade sårbarheter idag kommer från just tredjepartsapplikationer. Ivanti Patch löser problemet genom att använda den befintliga infrastrukturen i SCCM-konsolen för patchhantering av tredjepartsapplikationer.
Ivanti Security Controls for SCCM
Patcha tredjepartsapplikationer direkt från SCCM-konsolen utan ytterligare infrastruktur eller utbildning. Ivanti Security Controls för Microsoft System Center (tidigare Shavlik Patch) adderar tredjeparts-patchning till Microsoft System Center Configuration Manager (SCCM). Enklare blir det inte. All administration sker inne i System Center på samma sätt som ni är vana att hantera era Microsoft patchar.
Licenser

Köp era licenser via oss så garanterar vi att ni får en hel del kunskapsutbyte och erfarenhet på köpet.

Implementation

Låt oss korta ner startsträckan från köp tills ni går live. Som implementationspartner ser vi till att ni får en så bra start som möjligt.

Konsultation

Zitac kan erbjuda er marknadens vassaste konsulter när ni är redo att uppgradera era processer för patch management.

Varför Zitac som partner

  • Zitacs Patch Management team har några av dem absolut bästa i branschen
  • Strukturerad och erfaren implementationspartner som utmanar dig att ta nästa steg
  • Stark renommé med många positiva kundreferenser. Vi tror på långsiktiga partnerskap
  • Maximera din investering i Ivanti och nå snabba resultat med vår erfarenhet

Blogginlägg

Tre fördelar med Enterprise Service Management

Vad är egentligen ett Enterprise Service Management system? Och vad är fördelarna med att skala upp sin ITSM lösning och gå utanför vanlig IT? I denna artikel benar vi ut vad skillnaden är mellan ITSM och ESM samt ger ett par exempel på när en ESM lösning lönar sig i organisationen.

IT Säkerhet - Förväntning vs. Verklighet

IT Säkerhet är ett ämne dagarna som dessa. Hotet för nya säkerhetsincidenter har ökat markant det senaste och attacker som "Coop-incidenten", "Norsk Hydro" och andra nu kända fall som nu blivit uppmärksammat i media gör att fler verksamheter har fått upp ögonen för hotbilden.

Vad är hyperautomation?

Att det dyker upp nya buzzwords inom IT-sfären är vi vana vid och ett av de hetaste för tillfället är hyperautomation. Tony ger sin förklaring till vad hyperautomation är.

Unified Endpoint Management

Stärk upp med marknadens vassaste konsulter inom patch Management

Vi håller IT livscykeln rullande med maximal hastighet, full kontroll och visibilitet för alla era IT tillgångar. Oavsett om ni är i behov av att hantera era klienter eller resurser till framåtlutade projekt inom klienthantering så är ni varmt välkomna att ta kontakt för förfrågan.

Lär känna några av våra experter →

Våra experter

Vi lär känna Tony Aronsson

Tony är en stark spelare i automationsteamet på Zitac.

Våra experter

Vi lär känna Daniel Andreasson

Möt Daniel Andreasson en stark och snabb spelare i Zitacs Automations-team.

Vill du arbeta med en IT-partner i framkant?
Kontakta oss.

Skriv i dina uppgifter så kontaktar vi dig