PATCH MANAGMENT

Patchning?

Det erkännes att allt vi arbetar med kanske inte vinner priser över de roligaste IT jobben. Patchning är ett av dessa. Antivirus och Backup är andra. En annan faktor som binder samma dessa tre är att de måste göras och att vi är väldigt duktiga på alla dessa.

Och nej det räcker inte med att använda WSUS - patcha Windows och be en bön för att resten av ouppdaterade applikationers sårbarheter inte används för att hacka den verksamhet som din IT avdelning är ansvarig för. Sanningen är att i 80% av fallen är det just sårbarheter i dessa tredjepartsapplikationer som utnyttjas.

Nog med skrämselpropaganda - vad gör vi åt det. Vi hjälper er att hitta verktyg och (gärna automatiserade) processer som ständigt uppdaterar din miljö med minsta möjliga insats så att du kan fortsätta att göra det roliga arbetet.  Och inte bara det - rapporteringen - så att du kan veta och visa hur bra jobb du gör - det löser vi även det - med inbyggda rapporter eller snitsiga BI grafer. Intresserad? Läs vidare hur vi kan hjälpa just dig.  Och jo, vi tycker det här är roligt. På riktigt.

Ivanti Security Controls for Windows, Unix, Mac

Mm du behöver ett system som ger dig långt bätre kontroll äver vad som patchas, vad som har patchats och när och hur det görs skall du definitivt titta på Ivanti´s produkter för Windows - Unix och Mac OS X.

Den vi ser mest av hos våra kunder är Ivanti Security Controls for Windows som är den klassiska Shavlik patch lösningen i Ivanti format. Med stöd för såväl Windows klienter som servers¨och även möjlighet att patcha virtuella maskiner, även om de inte är i drift så är det marknadens mest utvecklade  patchlösning. Den patchar Windows OS och Microsoft alla system och applikationer likväl som tredjepartsapplikationer i samma system. Men Ivanti Security Controls for Windows ger dig dessutom full kontroll och rapportering över när och hur ett system skall patchas, vem som skall godkänna eller informeras. Allting är automatiserat så långt som du vill. Det är helt enkelt den marknadsledande patchlösningen som används av tusentals kunder med höga krav över hela världen.

Tveka inte att kontakta oss för mer information, demo eller om du behöver testlicenser.

Ivanti Security Controls for SCCM - patchar tredjepartsapplikationerna

Patcha tredjepartsapplikationer direkt från SCCM-konsolen utan ytterligare infrastruktur eller utbildning. Ivanti Security Controls för Microsoft System Center (tidigare Shavlik Patch) adderar tredjeparts-patchning till Microsoft System Center Configuration Manager (SCCM). Enklare blir det inte. All administration sker inne i System Center på samma sätt som ni är vana att hantera era Microsoft patchar.

Vad är Ivanti Security Controls Microsoft System Center?

SCCM har en bra bas (SCUP) för att leverera mjukvara och uppdateringar till din verksamhets arbetsstationer. Dock saknar SCUP viss funktionalitet, vilket gör att IT-avdelningen får lägga mycket tid på just tredjepartsprogram. På grund av detta väljer många IT-organisationer att ignorera den delen av patchhanteringen helt, trots att 86% av rapporterade sårbarheter idag kommer från just tredjepartsapplikationer. Ivanti Patch löser problemet genom att använda den befintliga infrastrukturen i SCCM-konsolen för patchhantering av tredjepartsapplikationer.

Flexera

Flexeras lösningar hjälper dig att ta bättre beslut för din verksamhet genom ett nytt arbetssätt med mjukvara och hela applikationslivscykeln.

Broadcom

Broadcom är en av de leverantörer vi arbetat med i många år.

Ivanti

IT Lifecycle Management och Service Management är det bästa sättet att beskriva vår nygamla leverantör som bildades från bolagen Heat och LANDESK.