Licenser

Vi är officiell återförsäljare av Onebot licenser. Köp era licenser via oss så garanterar vi att ni får en hel del kunskapsutbyte och erfarenhet på köpet.

Implementation

Låt oss korta ner startsträckan från köp tills ni går live. Som implementationspartner ser vi till att ni får en så bra start med Onebot som möjligt.

Konsultation

Zitac kan erbjuda dig några av marknadens vassaste IT-konsulter. Vi är lyhörda och skräddarsyr uppdragen efter era önskemål.

Integrera Onebot i Ivanti Neurons For ITSM

Med Onebots inbyggda integration med Ivanti Neurons For ITSM kan användarna få en förhöjd användarupplevelse, öka produktiviteten och därmed effektivisera verksamheten på flera fronter.

Förbättra produktiviteten med Onebot 

OneBot tillåter anställda att fråga om deras problem innan de loggar ett ärende. När problemet inte kan lösas på egen hand kan ett ärende skapas. Detta leder till färre ärenden och ger IT tid att åtgärda verkliga problem.

Onebot ger användaren en bättre upplevelse

OneBot integreras med hela din verksamhets kunskapsdatabas och hjälper anställda att hitta den information de behöver på några sekunder. Plattformen erbjuder också analyser av populära kunskapsartiklar samt interaktiva formulär och meddelanden där tydliga gränssnitt presenteras. OneBot integrerar dessutom med Microsoft Teams vilket ger användarna en välkänd plats att nyttja AI-chatbottens alla funktioner.

Onebot skapar effektiva processer 

Genom att automatisera manuella integrationsprocesser kan organisationer effektivisera verksamheten, minimera fel och förbättra den övergripande effektiviteten.

Den befintliga integrationen med Ivanti Neurons For ITSM förenklar konfigurationsprocessen, vilket gör det möjligt för användare att skapa eller modifiera integrationer utan omfattande teknisk expertis.

FAQ

Vad är OneBot?
OneBot är en avancerad chatbot som automatiserar och effektiviserar arbetsflöden inom IT-servicehantering. OneBot automatiserar repetitiva uppgifter, vilket förbättrar både effektiviteten och användarupplevelsen.
Vad erbjuder Zitac som IT-partner för OneBot?
Zitac har ett dedikerat ITSM-team som har lång erfarenhet från olika ITSM-system. Vi hjälper er implementera OneBot i ert befintliga system och anpassar lösningen efter era behov.
Hur fungerar integrationen mellan OneBot och Ivanti Neurons For ITSM?
Integrationen mellan OneBot och Ivanti Neurons For ITSM möjliggör automatisering av arbetsflöden inom ITSM. Genom denna integration kan användare av Ivanti-plattformen dra nytta av OneBot:s kapacitet att automatisera och effektivisera uppgifter som annars skulle kräva manuell insats.
Är det möjligt att anpassa integrationen mellan OneBot och Ivanti Neurons For ITSM för specifika företagsbehov?
Ja, Zitac kan bistå med anpassning av integrationen för att möta specifika behov och krav inom olika organisationer. Detta inkluderar allt från inställning av arbetsflöden till specifik konfiguration av automatiseringsprocesser.
Hur startar man en integration av OneBot med Ivanti Neurons For ITSM via Zitac?
För att initiera en integration, bör intresserade organisationer kontakta Zitac för en initial konsultation med någon av våra ITSM-experter. Under detta möte kommer behov och mål att diskuteras för att skapa en skräddarsydd lösning som bäst passar organisationens krav.

Redo att titta närmare på OneBot? - Kontakta oss!

Blogginlägg

IT Service Management system som uppfyller kraven för NIS2

Upptäck hur IT Service Management systemet Ivanti Neurons for ITSM kan rusta din organisation för EU:s förstärkta cybersäkerhetskrav enligt NIS2-direktivet.

NIS2 - Hur kan er organisation möta kraven?

Navigera rätt i komplexiteten av NIS2 med hjälp av en pålitlig partner. Vi går igenom viktiga datum och regler organisationer behöver förhålla sig till.

Så lyckas du med ”Shift left” i din supportorganisation!

Brottas du med för långa ledtider på incidenter och problem? Lägger dina specialister för mycket tid på att lösa incidenter och problem? Vi går igenom hur ni kan arbeta smart för att ligga steget före och utveckla er It miljö med shift left principen.

Vill du boka en demo av OneBot?
Kontakta oss.

Skriv i dina uppgifter så kontaktar vi dig.