Onify – Webinar

Ta del av inspelning och erbjudande om kostnadsfri workshop tillsammans med oss på Zitac.

Sök vad som helst

Onify har skapat ett gränssnitt som är enkelt, lättanvänt och logiskt. Vad som presenteras i gränssnittet baseras på roll och behörighet. Sökning – typ Google – är en viktig del som gör det lätt att hitta ett objekt och sedan visa vilka aktiviteter (automationer) du kan utföra. Utbildning behövs knappast, och även om du byter system bakom Onify, kommer det inte påverka användaren som fortfarande använder Onifys gränssnitt.

Onify
Sök

Samla (indexera) information och skapa objekt från flera (master) system och möjliggör kraftfull sökning.

Utforska

Skapa målgruppsanpassade  360-vyer över företagets objekt. Fatta rätt beslut snabbare och mer effektivt.

Engagera

Erbjud enkla gränssnitt till era användare och digitalisera och automatisera processer. Spara tid och pengar.

Kundcase

Helsingfors Universitet gör stora tidsvinster med Onify

Onifys plattform gör det möjligt att enkelt söka och hantera 160 000 objekt som exempelvis datorer, mjukvara, byggnader & produkter. Beställning av hårdvara har gått från 2 veckors ledtid till 2 dagar tack vare Onify.
Läs hela kundcaset

Helsingfors Universitet

Våra tjänster med Onify

Sök & Objekthantering

Onify är vårt nya gränssnitt och automationsplattform till egentligen vilket system som helst

Process Automation

Vi på Zitac har byggt mängder av processer till våra kunder, både specialanpassade och flera standardprocesser.

Digitalisera företag

Beroende på var ni befinner er i er digitaliserings-resa, stöttar vi upp med olika tjänster, konsulter eller expertis inom olika områden. Alltid med fokus på teknik som en stark möjlig-görare för att utveckla er verksamhet och affär in i framtiden.

Licenser

Vi är officiell återförsäljare av Onifylicenser. Köp era licenser via oss så garanterar vi att ni får en hel del kunskapsutbyte och erfarenhet på köpet.

Implementation

Låt oss korta ner startsträckan från köp tills ni går live. Som implementationspartner ser vi till att ni får en så bra start med Onify som möjligt.

Konsultation

Zitac kan erbjuda dig några av marknadens vassaste konsulter när behov uppstår. Vi är lyhörda och skräddarsyr uppdragen efter era önskemål.

Blogginlägg

Vad är No-code & Low-code?

Begreppen No-Code och Low-Code dyker upp allt oftare. Vad de egentligen representerar är tyvärr ganska spretigt, och den som söker efter No-Code eller Low-Code behöver veta vad man letar efter och addera mer information till sökbegreppen.

Tre anledningar till varför ni ska utveckla i No-Code

Tre anledningar till att ni ska utveckla i en no-code plattform. I denna artikeln beskriver Jens fördelarna med att utveckla i no-code.

Vad är hyperautomation?

Att det dyker upp nya buzzwords inom IT-sfären är vi vana vid och ett av de hetaste för tillfället är hyperautomation. Tony ger sin förklaring till vad hyperautomation är.

Zitacs Automationsexperter

Stärk upp med marknadens vassaste Onify konsulter

Om ni är i behov av att resursförstärka ett projekt eller behöver en konsult eller ett team som kan stötta er under en tidsbestämd period, så erbjuder vi marknadens mest kompetenta konsulter inom Digitalisering och Automation. Oavsett om ni är i behov av tekniskt kompetenta resurskonsulter eller framåtlutade projekt- och förändringsledare med högsta kompetens inom Onify så är ni varmt välkomna att ta kontakt för förfrågan.

Våra experter

Vi lär känna Tony Aronsson

Tony är en stark spelare i automationsteamet på Zitac.

Våra experter

Vi lär känna Daniel Andreasson

Möt Daniel Andreasson en stark och snabb spelare i Zitacs Automations-team.

Vill du arbeta med en IT-partner i framkant?
Kontakta oss.

Fyll i dina uppgifter i formuläret så tar vi kontakt för att visa en demo om Onify. Glöm inte att du har möjlighet att få en kostnadsfri workshop genom att fylla i formuläret högst upp på sidan.