Zitac Master reseller

En automationspartner med hög kompetens inom Digitalisering och Automation. Zitacs automationsteam har några av dem absolut bästa Decisions utvecklarna i Europa.

Decisions studio

Decisions Studio är en integrerad designmiljö som kan användas av icke-programmerare för att utveckla. En riktig no-code plattform där du i stort sett kan bygga vad du vill.

Rekommenderat innehåll kring Decisions

2024.05.28 - 2024.05.30

Decisions Submerse

Tillsammans med vår partner Decisions har vi möjligheten att erbjuda en tre dagars intensiv utbildning i Decisions plattform Stockholm. Under dessa tre dagar kommer det att bli praktisk utbildning i Decisions no-code automatiseringsplattform tillsammans med Decisions arkitekter och produktexperter.

Efterfrågan på lowcode ökar kraftigt

Lowcode-teknik har blivit alltmer populärt och marknaden för nocode/lowcode förväntas lyfta kraftigt kommande år. Verksamheter ställer högre krav på automatisering och utveckling av programlösningar behöver ske i snabbare takt.

Vi lär känna Kenny Vigersand

Kenny är vår automationsexpert som hjälper våra kunder eliminera manuella processer för att effektivisera. Kenny arbetar främst med plattformen Decisions där vi är Master reseller i Europa och Kenny är definitivt en av Europas mest kompetenta Decisionsutvecklare.