28 - 30 MAJ | STOCKHOLM | SVERIGE

Ta del av No-Code revolutionen!

Tillsammans med vår partner Decisions bjuder vi in till en tre dagars utbildning i No-Code utveckling i Decisions plattform. Utbildningen sker på Blique by Nobis i Stockholm, Sverige.

Under dessa tre dagar kommer det att bli praktisk utbildning i Decisions no-code plattform tillsammans med arkitekter och produktexperter från Decisions och Zitac. Man bygger en komplett fungerande applikation från ax till limpa.

Vi erbjuder två spår av utbildningen, en mer avancerad för den vane och en lättare för nya användaren som kanske inte utvecklat i No-code tidigare, men som vill börja med Decisions och No-Code utveckling. Dessutom bjuder vi parallellt in till diskussioner av olika tillämpningar och deras affärsnytta och andra ämnen av intresse i mindre grupper.

Det kommer erbjudas många möjligheter till nätverkande - Träffa kollegor i branschen, produktexperter från Decisions och erfarna No-code specialister från Zitac.

Ta möjligheten att lära dig mer om Decisions och framtidens no-code plattform.

Förutom utbildning kommer det bli mingel, nätverkande och aktiviteter i Stockholm.

Var:  Stockholm
När: 28 - 30 Maj

För vem är detta?

  • Kunder, företag som utvärderar No-Code och partners
  • Utvecklare med intresse av No-Code
  • Allmänt No-Code intresserade – som tror som vi - att No-Code är framtiden
  • CDO’s, CTO’s, Produktägare och Systemägare som vill ha snabbare resultat

Anmälan gör du på Decisions hemsida genom länken nedan.

→ Decisions anmälningssida

Rekommenderat material

Efterfrågan på lowcode ökar kraftigt

Lowcode-teknik har blivit alltmer populärt och marknaden för nocode/lowcode förväntas lyfta kraftigt kommande år. Verksamheter ställer högre krav på automatisering och utveckling av programlösningar behöver ske i snabbare takt.

Vad är No-code & Low-code?

Begreppen No-Code och Low-Code dyker upp allt oftare. Vad de egentligen representerar är tyvärr ganska spretigt, och den som söker efter No-Code eller Low-Code behöver veta vad man letar efter och addera mer information till sökbegreppen.

Tre anledningar till varför ni ska utveckla i No-Code

Tre anledningar till att ni ska utveckla i en no-code plattform. I denna artikeln beskriver Jens fördelarna med att utveckla i no-code.

NO CODE

Skapa nya applikationer och automationer på rekordtid

Ett av de stora värdena med No Code är att det går extremt snabbt att utveckla nya tjänster. Varje litet steg kan direkt testas i realtid och driver den agila, testdrivna utvecklingen framåt.

Att man dessutom kan sitta tillsammans med slutanvändare eller processägare då det hela är väldigt grafiskt och lätt att följa, gör att interaktiviteten flödar och resultaten blir mycket mer träffsäkra.
Läs mer