Optimize your processes using No-Code

Trött på att hantera komplexa och tidskrävande processer i ditt företag? Vill du förbättra effektiviteten och förenkla verksamheten utan att behöva koda?

Vi ser att verksamheter ställer högre krav på automatisering och utveckling av programlösningar behöver ske i snabbare takt. Enligt Gartner kommer marknaden för lowcode/nocode teknik öka med 19,6 procent nästa år jämfört med 2022.

I detta webinar har vi bjudit in bl.a. Dag Peterson, Digital Business Architect på Husqvarna för att diskutera hur man kan använda no-code plattformar och verktyg för att automatisera uppgifter, förbättra arbetsflödet och driva företagets tillväxt.

Vi har även med oss Kenny Vigersand - No-Code specialist på Zitac som demonstrerar hur enkelt det är att bygga ett automationsflöde i No-code plattformen Decisions från start till mål.

Detta webinar är inspelat och pågår i ca. 50 minuter.

Vill du lära dig mer om No-code plattformen Decisions? Just nu erbjuder Zitac tillsammans med Decisions en djupdykning i plattformen under tre dagar i Stockholm 2024. Läs mer på knappen under.

Vill du få en personlig genomgång av Kenny?

Decisions är en kraftfull no-code plattform som gör det enkelt för dig att bygga och automatisera dina företagsprocesser utan att behöva skriva någon kod.

Zitac Master reseller

En automationspartner med hög kompetens inom Digitalisering och Automation. Zitacs automationsteam har några av dem absolut bästa Decisions utvecklarna i Europa.

Decisions studio

Decisions Studio är en integrerad designmiljö som kan användas av icke-programmerare för att utveckla. En riktig no-code plattform där du i stort sett kan bygga vad du vill.

Rekommenderat innehåll kring Decisions

2024.05.28 - 2024.05.30

Decisions Submerse

Tillsammans med vår partner Decisions har vi möjligheten att erbjuda en tre dagars intensiv utbildning i Decisions plattform Stockholm. Under dessa tre dagar kommer det att bli praktisk utbildning i Decisions no-code automatiseringsplattform tillsammans med Decisions arkitekter och produktexperter.

Efterfrågan på lowcode ökar kraftigt

Lowcode-teknik har blivit alltmer populärt och marknaden för nocode/lowcode förväntas lyfta kraftigt kommande år. Verksamheter ställer högre krav på automatisering och utveckling av programlösningar behöver ske i snabbare takt.

Vi lär känna Kenny Vigersand

Kenny är vår automationsexpert som hjälper våra kunder eliminera manuella processer för att effektivisera. Kenny arbetar främst med plattformen Decisions där vi är Master reseller i Europa och Kenny är definitivt en av Europas mest kompetenta Decisionsutvecklare.