Trött på att hantera komplexa och tidskrävande processer i ditt företag? Vill du förbättra effektiviteten och förenkla verksamheten utan att behöva koda?

Vi ser att verksamheter ställer högre krav på automatisering och utveckling av programlösningar behöver ske i snabbare takt. Enligt Gartner kommer marknaden för lowcode/nocode teknik öka med 19,6 procent nästa år jämfört med 2022.

I detta webinar har vi bjudit in bl.a. Dag Peterson, Digital Business Architect på Husqvarna för att diskutera hur man kan använda no-code plattformar och verktyg för att automatisera uppgifter, förbättra arbetsflödet och driva företagets tillväxt.

Vi har även med oss Kenny Vigersand - No-Code specialist på Zitac som demonstrerar hur enkelt det är att bygga ett automationsflöde i No-code plattformen Decisions från start till mål.

Detta webinar är inspelat och pågår i ca. 50 minuter.

Vill du lära dig mer om No-code plattformen Decisions? Just nu erbjuder Zitac tillsammans med Decisions en djupdykning i plattformen under tre dagar i Stockholm 2024. Läs mer på knappen under.