Ökad struktur

 Få ökad struktur i er leverans med våra projektledare och säkerställ att projektet levereras inom budget och i tid. 

Bättre samarbete och kommunikation

Stärk samarbetet och kommunikationen med våra projektledare som har en överblick och sätter tydliga ramar för kommunikationen i projektet.

Kvalitetssäkring

Våra projektledare utför riskanalyser och agerar proaktivt för att projektet ska nå målet inom budget och tidsram.

Hur skapar Zitacs projektledare värde? 

Projektledning är svaret på lyckade IT projekt. Genom att ha en it projektledare som ger tydlig vägledning, kommunikation, struktur och mål ökar produktiviteten med 25% enligt branschen. En projektledare är en person som ansvarar för att planera, genomföra och övervaka ett projekt från början till slut. Projektledaren kan tillföra betydande mervärde för kund genom hela projektets livscykel. 

 

Jag uppskattar verkligen att Zitac prioriterar utbildning och vidareutveckling vilket gör att vi kan hålla en hög kvalité i vår leverans. Som certifierad projektledare har jag nycklarna för att prestera maximalt i min roll mot kund.

Lär känna Klara →


 

 

"Samarbetet med Zitac var givande och inkluderade stöd från deras projektledare. Vi uppskattade verkligen Zitacs djupa expertis inom området vilket skapade trygghet i införandet av ett nytt system.

 


Bilal Said
Manager ITSM
Stena Metall

 

"Samarbetet med Zitac är väldigt öppet och transparent. Man är ärlig i sitt bemötande med oss och vi känner att Zitac är där för att leverera en bra lösning.

 
 


Andreas Mûller
Endpoint Services Manager
Xylem

 

"Samarbetet med Zitac har infriat våra förväntningar mer än väl - personligt, professionellt och kvalitet är nyckelord för mig när jag tänker på projektet som vi drev tillsammans!"

 
 


Hanna Larsson
CIO
Arlanda Express

Stena Metall
Geely business center
Lynk & Co Ivanti Neurons for ITSM
Avinor
Huhtamäki Ivanti Neurons for ITSM

Certifierade IT projektledare

Zitacs strävar alltid efter att hålla hög kompetensnivå där konsulterna alltid har utrymme för att vidareutveckla sig och jaga högre certifieringar. Våra IT projektledare är certifierade via PMI vilket säkerställer att vi kan erbjuda kvalité i våra IT projekt ut mot kund.

Vad är projektledarens roll och ansvar?
Huvudsakliga rollen en projektledare har är att planera, organisera, leda och övervaka genomförandet av ett projekt från början till slut.
Vilka är de viktigaste stegen i projektledningsprocessen?
1. Initiering – definiera projektets mål och omfattning. 2. Planering – utarbeta en detaljerad plan som inkluderar tidslinjer, resurser, riskhantering och kommunikationsstrategi.
I vilket skede kommer projektledaren in vid projekt?
Projektledaren kommer in i projektet i initieringsfasen eller planeringsfasen.
Vad är skillnaden på projektkoordinator och projektledare?
Projektledare håller budget och levererar överenskommet mål genom att styra och koordinera projektgruppen. Projektledare planerar och strukturerar projektgruppen genom att följa tidplan för att uppfylla överenskommet mål. En projektledare skapar och skriver projektplan utifrån projektdirektivet, om önskat görs även riskanalys samt kostnadsnyttoanalys.  Projektkoordinator planerar och strukturerar projektgruppen genom att följa tidplanen för att uppfylla överenskommet mål.  
Hur påverkar projektledning affärsresultat?
Med effektiv projektledning kan affärsresultat påverkas positivt genom att säkerställa att projekt levereras inom budget, i tid och enligt krav och förväntningar från intressenterna. Det kan också bidra till ökad kundnöjdhet, förbättra teamets produktivitet och effektivitet.

Boka ett möte med Klara!

Klara Stadenfeldt - En duktig, engagerad och driven projektledare som brinner för att projekt ska lyckas. Med erfarenhet kring flertalet olika projekt stora som små, it implementeringar till migrering från google till microsoft kan Klara med sin breda kompetens och CAPM certifiering hjälpa er verksamhet att driva projekten i mål.

Blogg

NIS2 - Hur kan er organisation möta kraven?

Navigera rätt i komplexiteten av NIS2 med hjälp av en pålitlig partner. Vi går igenom viktiga datum och regler organisationer behöver förhålla sig till.

Blogg

Migrera från Cherwell till Ivanti Neurons for ITSM

Vi hjälper dig med migrering från CSM till Ivanti Neurons For ITSM. Vårt team av erfarna konsulter, från båda produkterna CSM och Ivanti Neurons For ITSM, står redo att hjälpa organisationer att migrera från Cherwell Service Management till Ivanti Neurons For ITSM.

Blogg

Så lyckas du med ”Shift left” i din supportorganisation!

Brottas du med för långa ledtider på incidenter och problem? Lägger dina specialister för mycket tid på att lösa incidenter och problem? Vi går igenom hur ni kan arbeta smart för att ligga steget före och utveckla er It miljö med shift left principen.

Överväger ni förstärkning av en IT projektledare?
Kontakta oss!

Skriv i dina uppgifter i formuläret så kontaktar vi dig eller hör av dig till Klara direkt
Klara.Stadenfeldt@zitac.se.