ENDPOINT MANAGEMENT

Zitac är ett kompetensbolag - så är det. Ett av de områdena där vi verkligen sticker ut är inom Systems eller om man så vill Endpoint Management.  Enpoint Management är en del av vårt DNA sedan bolaget startades och är fortsatt en grund till mycket andra tjänster som vi erbjuder. Inom Endpoint Management har vi primärt valt att arbeta med två produkter men hanterar fler. Vet man hur man cyklar spelar det mindre roll vilken typ av cykel det är.

 

Ivanti Unified Endpoint Management

Ivanti Endpoint Manager är vårt snabbast växande Unified Endpoint Management produkt idag, Anledningen är att lösningen är väldigt komplett och hanterar alla typer av enheter, mobiler, datorer, servers och olika OS i ett och samma system och dessutom slipper man tredjepartsprodukter för att hantera tredjepartspatchning och har hög grad av automation. Och allt detta i en och samma användarvänliga konsol. Vi är dag marknadsledande på Ivanti´s produkter i Norden, både kompetens och försäljningsmässigt och har ett årtiondes erfarenhet och massor av engagemang.   Om du behöver ta din Endpoint Management till nästa nivå skall du kontakta oss.

Ivanti logo

Symantec Altiris

Vi på Zitac har arbetat med Symantec Altiris produkter sedan 2001, långt före Altiris hade egen representation i Sverige och långt innan Symantec köpte Altiris. Det gör att vi kan produkten in i minsta detalj. Vi är unika i Norden i det avseendet att vi har expertkompetens på alla delar från Deployment till avancerade Workflows och ServiceDesk. Berätta om ditt Endpoint Management och vi kan bygga en lösning. Vi hanterar idag mer än 100.000 klienter med Altiris i system med alltifrån 500 till 25.000 klienter, ofta med hög grad av automation och self service. ​

symantec_logo

Microsoft System Center och Intune

Ibland är Microsofts produkter en strategi för ett företag och självklart kan vi hjälpa er med att utveckla och ta han om din befintliga Microsoft miljö. Och det är inte begränsat till SCCM eller Intune utan även resterande Microsofts infrastruktur och Systems Management produkter som MDT och Configuration Manager. Vi kompletterar och utvecklar ofta befintliga SCCM implementationer med automation, tredjepartspatchning och portaler. Vill du få en komplett Mirosoft infrastruktur - kontakta oss

microsoft_logo

  • Allt
  • Nyhet
  • Partner

Ivanti/MobileIron positionerar sig som Leader i IDC MarketScape

I IDC MarketScape för Unified Endpoint Management har Ivanti placerat sig som Leader.

Ivanti köper upp MobileIron och Pulse Secure

Ivantis tjänsteportfölj blir ännu mer heltäckande.

Ivanti utsedd till Leader i Gartner 2020 Magic Quadrant

Ivanti har positionerat sig som Leader i Gartners Magic Quadrant för IT Service Management-verktyg.

Broadcom

Broadcom är en av de leverantörer vi arbetat med i många år.

Microsoft

Vår expertis inom Microsofts lösningar kombinerat med vår branschkännedom ger kunderna tydliga fördelar och möjlighet att nå sin fulla potential.

Ivanti

IT Lifecycle Management och Service Management är det bästa sättet att beskriva vår nygamla leverantör som bildades från bolagen Heat och LANDESK.