Vill du ha hjälp med att hantera dina mobila enheter på ett säkert och effektivt sätt? 

Boka ett möte med en av våra experter inom Enterprise Mobility Management (EMM). 

Fyll i formuläret med önskat datum så kontaktar en av våra experter dig inom kort! 

→ Enterprise Mobility Management

Enterprise Mobility Management

Våra EMM-experter hjälper er förstå hur ni kan automatisera patching och underhåll av operativsystem och appar på era mobila enheter samtidigt som ni uppfyller er organisations säkerhetsstandarder. De hjälper er även med att integrera mobilitet i din moderna arbetsplats och uppsättning av Zero-touch deployment för era mobila enheter.

Boka ett möte med våra experter idag och upptäck hur vår EMM-lösning kan hjälpa er att säkra och effektivisera hanteringen av era mobila enheter!

Lär känna några av våra experter →

Våra experter

Vi lär känna Tommy Le

Tommy är vår UEM expert med inriktning på mobila enheter/klienter. Han har varit med smartphones utveckling sedan dag ett och har många års erfarenhet inom området. Med ett stort fokus på säkerhet och användarvänlighet hjälper han Zitacs kunder hantera mobila enheter.

Våra experter

Vi lär känna David Arvidsson

David har arbetat inom IT-branschen sedan 2011 med fokus på Enterprise Mobility. Han har nu anslutit sig till Zitac som lösningsarkitekt inom Unified Endpoint Management, med fokus på "Modern Management" för macOS och mobila operativsystemet iOS och Android. Vi ställde David några frågor på ämnet för att lära känna honom bättre.