InstED – Applikationspaketering

Denna kurs ges digitalt.


Beskrivning

I samband med att många applikationer idag levereras i MSI-format (Windows Installer) kan man redigera och konfigurera dessa med hjälp av tranformfiler (MST) och uppnå fullgoda installationer. Den här kursen utgår från InstEd som är en gratis MSI-editor. Visserligen är det inte lika enkelt och man kan inte anpassa lika mycket med InstEd som med ett mer avancerat paketeringsverktyg, men man kommer en bra bit på vägen.

Vi kommer att paketera och testa några av de vanligaste applikationerna.


Målgrupp & förkunskaper

Denna en-dags utbildning vänder sig i första hand till företag och IT-enheter som idag inte har investerat i någon mer avancerad lösning, men vill använda sig av den mångsidiga Windows Installer tekniken.

De som redan har ett mer avancerat paketeringsverktyg kan dock ha stor behållning av kursen då den går på djupet med de tabeller och rader som utgör den relationsdatabas som ett MSI-paket i grunden består av.


Kursinnehåll

Grundläggande applikationspaketering.

InstedIT
MST
Analysera Dialogrutor
Properties
INSTALLEVEL
Features
Modify a Row in a Table
Add a Row to a Table
Add New Registry Keys (Import)
Debug View

Information

När
19 Mar 2024
Tid
09:00 - 17:00
Antal dagar
1
Var
Digitalt
Pris
10 000 kr per person
Övrigt
Kursen erbjuds även 21 Maj (Digitalt). Välj i formuläret Vi erbjuder även denna kurs till samma prislapp på plats hos våra kunder, men där viss förberedelse och kostnader för resa/logi tillkommer.

Utbildare

Håkan Rydenblom

Application Lifecycle Management Expert

Anmäl dig till kursen.

Fyll i dina uppgifter i formuläret så kommer mer information på mejl.

Kontakta Zitac