Admin Studio 

Zitac erbjuder utbildning i paketeringsvertyget Flexera AdminStudio. Utbildningen kan även skräddarsys efter kundens behov.

Beroende på kundens önskemål så kan Zitac antingen komma ut till kunden eller vi kan hålla till i Zitacs lokaler (Göteborg, Stockholm, Malmö, Örebro)

Ett förkrav är dock att kundens licenser används vid tillfället eftersom Flexeras licensieringsmodell kräver detta.

Discover Adminstudio →

Vad tidigare deltagare sagt om utbildningen:

”Utbildningen var väl upplagd med givande fakta om grunder. Håkans glada humör och engagemang höjer definitivt kvalitén i utbildningen”

 

”Håkan har en hög kunskapsnivå, kul med riktiga testapplikationer och deltagare från olika miljöer”

 

Vad är Adminstudio?
Adminstudio är en programvara från företaget Flexera som används för att skapa, paketera och distribuera programvara till företagsmiljöer. Det används ofta av IT-avdelningar och programvaruutvecklare för att automatisera och förenkla hanteringen av programinstallationer.
Vad kan jag använda Adminstudio för?
Adminstudio kan användas för att skapa installationspaket för programvara som ska distribueras till datorer i ett företagsnätverk. Programvaran kan anpassas för att passa specifika behov, inklusive prestandaoptimering, kompatibilitet med andra system och borttagning av onödiga funktioner.
Vilka funktioner ingår i Adminstudio?
Adminstudio inkluderar en rad funktioner som gör det möjligt att skapa, paketera och distribuera programvara på ett effektivt sätt. Dessa funktioner inkluderar bland annat: Skapa installationspaket för programvara Automatiserade tester för att säkerställa kompatibilitet Skapa anpassade konfigurationer för programvara Möjlighet att lägga till och ta bort funktioner i programvara Skapa virtualiseringar av programvara
Vilka fördelar finns med att använda Adminstudio?
Genom att använda Adminstudio kan företag effektivisera processen för installation och distribution av programvara, vilket kan minska kostnader och spara tid. Dessutom kan programvaran anpassas efter företagets specifika behov för att optimera prestanda och säkerhet.
Hur kan jag få tillgång till Adminstudio?
Adminstudio är en programvara från Flexera och licenser kan köpas från oss på Zitac. Det finns också en gratis testversion tillgänglig för nedladdning på Flexeras webbplats.

Håkan Rydenblom

Application Lifecycle Management Expert