Octapharma väljer Zitac och Ivanti!

Vi på Zitac är glada och stolta över att den globala läkemedelskoncernen Octapharma har valt Zitac och Ivanti (tidigare LANDESK) Management Suite för Client och Asset Management.

Läkemedelskoncernen Octapharma är ett svenskt, familjeägt företag och en av de största aktörerna på den internationella marknaden för proteinbaserade läkemedel. Företaget, som grundades 1983, har idag ca 6.500 anställda i 45 länder. År 2016 var omsättningen ca 1,6 miljarder Euro. Huvudkontoret ligger idag i Lachen, Schweiz.

octapharma_nyhet_zitac

Zitac kommer implementera lösningarna Ivanti Management Suite, Ivanti Data Analytics (IT Asset Management) samt Ivanti Patch Manager för Octapharmas samtliga 5 800 enheter. Personalen på IT avdelningen kommer även enkelt kunna ha åtkomst till användare som endast har tillgång till internet genom lösningen Ivanti Virtual Cloud Services Appliance. Implementationen kommer starta under Februari 2017 och beräknas vara färdig senare under våren.

Med denna lösning är Zitac övertygade om att Octapharma kommer få en lösning som gör det enkelt för IT avdelningen att hålla en hög säkerhet med minimal insats. De kommer jobba effektivare med vanliga arbetsuppgifter såsom OS-deployment, Remote Control etc. De kommer ha full kontroll på hela sin IT-miljö och kan ta rätt beslut baserat på rätt information och således ligga steget före i sin planering framåt.

Intressant för dig? – kontakta oss gärna på Zitac!