I samarbete med Zitac Solutions

Så skapar du en marknadsmotor i B2B i tuffare tider

Står du inför utmaningen att uppnå samma resultat från era marknadsinsatser, men med mindre resurser och budget? I detta webinar ger vi dig konkreta tips på verktyg och strategier för en mer hållbar och effektiv tillväxt B2B.


Under detta webinar kommer vi att utforska följande ämnen:

  • Anpassning till förändrade förutsättningar: Lär dig att identifiera och anpassa din marknadsstrategi för att möta utmaningar och dra nytta av nya möjligheter.
  • Effektiv resursanvändning: Utforska strategier för att bygga och driva en effektiv marknadsmotor med minimala resurser.
  • Techstack och automatisering: Upptäck verktyg och tekniker som hjälper dig att automatisera processer och maximera effektiviteten i din marknadsavdelning.
  • Optimerad kundresa: Förstå den digitala köpresan inom B2B och lär dig att skapa en sömlös och engagerande upplevelse för dina potentiella kunder.

Genom att delta i detta webinar kommer du som marknadschef eller marknadsansvarig att få konkreta insikter och verktyg för att skapa en stark och hållbar marknadsmotor som kan generera resultat framgångsrikt i tuffare tider. Registrera dig nu för att säkra din plats!

Har du frågor eller funderingar? Tveka inte att kontakta marknad@zitacsolutions.se

Vi ser fram emot att ses på webinaret!


Expertpanelen

När
4 Jun 2024
Tid
12:00 - 13:00
Var
Digitalt
Partner
Zitac Solutions
Kan du inte se formuläret? Stäng av din AD-blocker.

Gustav Lindholm
Marknadsansvarig
Mer om Zitac →

Gustav jobbar som marknadsansvarig på IT-konsultbolaget Zitac Consulting. Gustav jobbar med att förena marknad och sälj där ett stort fokus ligger på leadsgenerering och varumärkeskommunikation. 

 


Anna Claesson
Affärsområdeschef
Mer om Zitac Solutions →

Anna jobbar idag som affärsområdeschef inom e-handel och digital marknadsföring för Zitac Solutions. Med Annas långa erfarenhet inom B2B marknadsföring har hon alltid en ny idé att testa. 

 Zitac Lunch ´n Learn

Varje månad bjuder vi in experter från Zitacs nätverk för att diskutera aktuella ämnen inom IT och affärsinnovation. Vårt mål är att du som deltagare skall känna dig inspirerad och få en och en annan idé att spinna vidare på.
Webinaret är online och pågår i ca. 45 minuter.
Du anmäler dig kostnadsfritt via formuläret.
Har du inte möjlighet att delta live? Anmäl dig så skickar vi inspelningen i efterhand.