Anpassa din verksamhet till det digitala landskapet

Webinar on demand | kostnadsfritt

Verksamheter ställer idag höga krav på IT-säkerhet, moderna användargränssnitt och automatiserade arbetsflöden. Det är viktigt att vi kan digitalisera och automatisera med vår befintliga IT-infrastruktur – utan att behöva investera i dyra systembyten. Vi vill kunna arbeta effektivt och underlätta för våra användare, vilket blir möjligt om vi får våra befintliga IT-system att fungera väl tillsammans.

Kan man låta gamla system leva kvar i organisationen - men ändå driva digitalisering och automation med ny teknik integrerat?
Svaret är JA! I detta webinar ser vi på flera usecase där det finns enklare och mer kostnadseffektiva sätt att hänga med i digitaliseringen med hjälp av Onifys plattform - utan att behöva byta ut ett system mot ett annat.

Vi kommer att se närmare på usecase från våra kunder inom IT- och HR-administration. Du som tidigare varit med på våra webinar om Onify kommer nu få se produkten satt i sitt sammanhang ute hos kund – med de vinster som följer.

--- Detta är ett inspelat webinar ---

Talare

Samarbetspartner

Onify_logo

Kommande event

Så skapar du en säker digital identitet

Med anledning av den ökade rapporteringen om cyberattacker, bjuder vi in Zitacs egen IT-chef, Johan Karlgren och Affärsområdeschefen för Secure IT, Emil Lunde för en diskussion om hur man skyddar sin digitala identitet.

Automating apple device management and security with Kandji

Managing and securing Apple devices shouldn’t be hard. Join us for this webinar to discover how Kandji, a modern Apple device management and security platform, streamlines the administration of Apple devices, making it straightforward for IT professionals.

AI i praktiken

Att AI kommer revolutionera hur vi arbetar kan knappast ha undgått någon, och många av oss har nog testat oss fram både privat och i arbetet. Men hur tar man steget från sporadiskt användande till att AI blir en del av verksamheten? Lyssna in på när våra experter diskuterar AIs användningsområden på jobbet.