Anpassa din verksamhet till det digitala landskapet

Webinar on demand | kostnadsfritt

Verksamheter ställer idag höga krav på IT-säkerhet, moderna användargränssnitt och automatiserade arbetsflöden. Det är viktigt att vi kan digitalisera och automatisera med vår befintliga IT-infrastruktur – utan att behöva investera i dyra systembyten. Vi vill kunna arbeta effektivt och underlätta för våra användare, vilket blir möjligt om vi får våra befintliga IT-system att fungera väl tillsammans.

Kan man låta gamla system leva kvar i organisationen - men ändå driva digitalisering och automation med ny teknik integrerat?
Svaret är JA! I detta webinar ser vi på flera usecase där det finns enklare och mer kostnadseffektiva sätt att hänga med i digitaliseringen med hjälp av Onifys plattform - utan att behöva byta ut ett system mot ett annat.

Vi kommer att se närmare på usecase från våra kunder inom IT- och HR-administration. Du som tidigare varit med på våra webinar om Onify kommer nu få se produkten satt i sitt sammanhang ute hos kund – med de vinster som följer.

--- Detta är ett inspelat webinar ---

Talare

Samarbetspartner

Onify_logo

Kommande event

BPMN Din Blueprint för Automation

Ta kontroll över dina automationsprojekt genom att förstå och tillämpa BPMN för optimal struktur och klarhet. Vi bjuder in Zitacs experter för en debatt kring användning av BPMN.

Decisions Submerse

Tillsammans med vår partner Decisions har vi möjligheten att erbjuda en tre dagars intensiv utbildning i Decisions plattform Stockholm. Under dessa tre dagar kommer det att bli praktisk utbildning i Decisions no-code automatiseringsplattform tillsammans med Decisions arkitekter och produktexperter.

Boost Your Cybersecurity with Pentera: An In-Depth Look at Automated Penetration Testing

Webinar together with Pentera, a comprehensive automated penetration testing tool. Pentera will be demonstrating how to use the platform to identify vulnerabilities in your web applications and systems.