Vi har gått i mål i Zitac Challenge Healthy from Home Edition

Ett gott gäng på 56 personer har under fyra veckor deltagit och registrerat aktiviteter (löpning, vedhuggning, cykling, promenader med mera) och sammanlagt har våra lag tränat i 2079 timmar, förflyttat sig 7415 km vilket motsvarar 175 Marathon och 838 bestigningar av Mount Everest.

Sammantaget har inte bara vår kondition blivit markant bättre, vi kämpade även ihop 30.000kr till Barncancerfonden via Team Rynkeby - God Morgon Göteborg

Det finns även ett visst tävlingsinslag i denna aktivitet, för vissa mer än andra 🙂 Och i år har vi tre lag på delad förstaplats. Vi säger stort GRATTIS till Lag 1, Beyond 350 och Free-Range Chickens. Dock maxade över hälften av gänget den dagliga aktivitetspoängen hela vägen in i mål - kul att se! 

Vår hälsa

Vi har även fått resultatet på hur vår upplevda hälsa har påverkats under Zitac Challenge. Fem hälsofrågor ställdes till samtliga deltagare innan utmaningen började och jämfördes sedan med svarsresultatet halvvägs in i utmaningen och när den var avslutad.

För våra deltagare har det varit en positiv utveckling på alla parametrar. Främst har aktivitetsnivån gått upp och så upplevde våra deltagare att de mådde bättre, var mindre stressade och att sömnkvalit förbättrades. Så lite som fyra veckor med ökad rörelse visar sig alltså ha en stor påverkan på vårt välbefinnande.

Tack till alla som deltog – det har varit riktigt kul att följa er!