Vi har uppnått nivån Fortinet Expert Partner

Zitac har nått upp till den allra högsta partnernivån hos Fortinet-Expert Partner. Detta tack vare våra konsulters extremt höga kompetens (flertalet har högsta certifieringen, Fortinet NSE8) och ett väldigt bra teamwork mellan alla inblandade parter. Detta firade vi såklart med tårta och bubbel!

För bara två år sedan skapade vi ett nytt affärsområde inom Zitac,  Zitac Security, men historien med Fortinet sträcker sig hela vägen tillbaka till 2004 då vi var en av Fortinets första återförsäljare i Sverige. Vår kunskapsnivå har alltid varit hög, men sedan vi fokuserade mer inom området IT-Security har antalet personer som arbetar dedikerat med Fortinet ökat kraftigt hos Zitac.

Fortinet Engage är ett partnerprogram som ger oss möjlighet att få än bättre stöd från Fortinet så att vi kan konkurrera med den bästa kompetensen och de bästa priserna och på så sätt erbjuda kunderna en perfekt leverans. Zitac har valt att specialisera sig inom områdena Integrator, datacenter och MSSP där vi är ledande i Sverige. Och som alltid levererar vi med personlighet, kompetens och en gnutta magi!

Har du frågor om IT-säkerhet? Tveka inte att kontakta oss!

fortinet

Vad är Fortinet?
Fortinet är ett av världens största cybersäkerhetsföretag och i framkant inom Fortigate Firewall, datasäkerhet, cybersäkerhet, molntjänster & hybrid cloudlösningar. Fortinet levererar högpresterande nätverkssäkerhetslösningar som skyddar ditt nätverk, användare och data från hot som ständigt utvecklas.

 

Följ oss på Linkedin