IVANTI NEURONS

Det bästa sättet att hantera snabb tillväxt och komplexitet

Omvandlar landskapet för UEM och Service Management 

Ivanti har tagit nästa steg i att binda ihop UEM och Service Management med AI, Machine learning och automatiseringsrobotar med nya produkten Ivanti Neurons. Här finner du frågor och svar från våra konsulter som implementerar Ivanti Neurons hos våra kunder idag.

Vilken är den största utmaningen du ser att dina kunder har i dagens IT-landskap?
De vanligaste utmaningarna jag ser är att man måste hantera flera olika IT-system för att komma åt information på ett ställe. Det är svårt att använda ett system för att styra flera tillsammans. I takt med att antalet system växer flyttas de även till molnet vilket också ställer nya krav på IT-avdelningen. Sen har vi den explosiva tillväxten av endpoints och edge-enheter och all data de genererar som också innebär att cybersäkerhetshoten ökar markant.
Hur skulle du beskriva Ivanti Neurons?
Ivanti Neurons gör det möjligt att få all information från dina olika IT-system på ett ställe och kunna ta action på detta både genom manuella åtgärder men framförallt även automatiserade processer.
Finns det någon begränsning när det kommer till vilka system man kan hämta information ifrån?
Idag är det ca 15 st färdiga connectorer vilket gör det hela enkelt att komma igång med. Dock finns det möjlighet att skapa en generell import, en så kallad csv import. Men det är klart något som behöver bli fler.
För vilken typ organisation är Ivanti Neurons bra för?
För alla de som har flera IT-system både i molnet och lokalt där de vill få en samlad vy och kunna ta actions på det.
Vilka problem löser Ivanti Neurons?
Ivanti Neurons centraliserar informationen från de olika systemen och möjliggör kunderna att agera utifrån det.
Vilka är fördelarna med Ivanti Neurons jämfört med konkurrenter?
Finns egentligen inga direkta konkurrenter till Ivanti Neurons. Det finns liknande system som har ett annat syfte. Här får du väldigt mycket direkt ur kartongen men du ges även möjlighet till att skapa värde för er organisation genom automationsmotorn. Ett exempel, genom att vi enkelt kan identifiera ett fel i event-viewern kan vi enkelt skapa en hyperautomation som ser till att alla våra datorer som har detta automatiskt kommer få det åtgärdat. Här är styrkan att det är väldigt enkelt att identifiera samt enkelt att lösa.
Ivanti Neurons använder sig av AI i form av så kallade connectors, vad gör dessa?
De visualiserar information från dessa olika källor till ett ställe vilket gör att det snabbt och enkelt går att få tillgång till denna samlade information.
Vad överraskade dig mest med Ivanti Neurons?
Hur väldigt enkelt och effektivt det är. På väldigt kort tid hade jag fått information om mina endpoints som hade varit möjligt utan Ivanti Neurons men det hade varit betydligt krångligare. Nu gjorde Ivanti Neurons de kopplingarna automatiskt åt mig.
Vad är den vanligaste reaktionen du får av kunder angående Neurons?
Att det är så enkelt att bygga bort repetitiva uppgifter på ett effektivt sätt.

Boka demo av Ivanti Neurons

Vi visar dig gärna hur Ivanti Neurons fungerar och exempel på hur lösningen kan hjälpa er organisation med hyperautomation.