Enkelhet är nyckeln till framgång!

System, system, system. Och med varje system så kommer ofta ett nytt användargränssnitt. Tänk om man kunde samla alla vanligt förekommande gränssnitt, aktiviteter och processer i ett enkelt och gemensamt gränssnitt?

Det är precis vad Onify gör – på ett nytt, enklare och snyggare sätt än någonsin tidigare.

Vi har i många år hjälpt våra kunder att bygga kundanpassade portaler för att integrera olika system och automatisera processer, främst inom IT. Det fungerar fantastiskt, men ofta är varje process och varje gränssnitt unikt och begränsat till ett fåtal uppgifter. Nu är Zitac stolta att presentera Onify, en unik plattform som integrerar och samlar information från flera system och presenterar detta i ett enkelt och sökbart gränssnitt.

Onify_123

1. Sök

Vi har skapat ett gränssnitt som är enkelt, lättanvänt och logiskt – som vi kallar Unified Front-end. Vad som presenteras i gränssnittet baseras på roll och behörighet. Sökning – typ Google – är en viktig del som gör det lätt att hitta ett objekt och sedan visa vilka aktiviteter Du kan utföra.

 

2. Objekt

Tanken med Onify är visa och samla information för ett objekt men från många källor. Ta till exempel en dator, som kan finnas i Active Directory, CMDB, ServiceDesk, antivirussystem, klienthanterings-system, m.m. Onify presenterar sedan datorn som ETT objekt, inte som flera. Utifrån objekt talar man sen om vilka aktiviteter som är tillgängliga baserat på rollen du har. Om jag är ägare till datorn så kan jag t.ex. skapa ett ärende i ServiceDesk eller beställa program, medan en IT-tekniker kan ha behörighet att installera om datorn.

 

3. Automatisera

För att göra det riktigt kraftfullt har Onify en inbyggd workflowmotor och inbyggd RPA som ger oändliga möjligheter att bygga processer. Räcker inte det kan vi via API enkelt integrera mot andra workflowmotorer eller använda enkla Powershell script. Kraftfullt och funktionellt både för IT och verksamheten.

Vill du veta mer?