Specialist inom Endpoint Management och Digital Workplace

Är du sugen på nya utmaningar? Kanske vill du prova på konsultlivet eller är du redan konsult och vill söka dig vidare till ett företag som sätter medarbetaren i fokus?

Vill du även ha kul på jobbet och gillar att utmanas, utvecklas och att samarbeta med andra likasinnade? Då är Zitac det rätta stället för dig! Kolla igenom vår annons och välkommen in med din ansökan.

Din roll på Zitac!

Som konsult hos oss får du medverka i spännande uppdrag inom området Endpoint Management och Digital Workplace hos både små och stora företag och organisationer. Rollen innefattar införande, förvaltning och utveckling av marknadsledande system och lösningar inom området. Du får även möjlighet att medverka i affärsutveckling av våra tjänster och driva vårt affärsområde framåt tillsammans med dina kollegor. Självklart deltar du löpande i utbildningar och åker på konferenser.

Du kommer ingå i ett erfaret team med stor möjlighet att dela och utveckla idéer tillsammans och du kommer att spela en viktig roll för vår fortsatta tillväxt.

Vem är du?

Vi söker dig som har arbetat ett par år inom IT-branschen, gärna med fokus på arbetsplats/workplace.

Självklart är du ansvarstagande och känner ett naturligt engagemang för de uppgifter du tar till dig. Du är van vid att prata med kunder och att samla in deras behov och omsätta dessa i tekniska lösningar.

Troligtvis har du erfarenhet inom något eller några av följande områden:

 

  • Microsoft SCCM/Intune/Autopilot
  • Microsoft 365
  • Powershell
  • Microsoft SQL
  • Applikationspaketering
  • Ivanti Neurons/EPM, Altiris, Quest, BMC, Kaseya eller likande system
  • Projektledning och koordinering

 

Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Medarbetare i fokus

Vi tror först och främst på kraften av nöjda medarbetare och det har alltid varit vårt huvudmål. Det är därför som våra medarbetare väljer att stanna kvar hos oss i många år, i snitt 8 år. En stor anledning till det är att vi har grymt kul på alla våra aktiviteter och väldigt ”högt i tak”.

Alla människor som får växa tillsammans genom stegvis ökat ansvar och vara del av ett team de gillar har rätt förutsättningar att lyckas och på så sätt skapa nöjda kunder. Vi satsar flitigt på kompetensutbildning och friskvård

Vilka är Zitac?

Zitac Consulting levererar spetskompetens inom IT med syfte att förbättra våra kunders effektivitet och konkurrenskraft. Vi är idag 50 anställda och etablerade med kontor i Göteborg, Malmö, Örebro och Stockholm.

Mer om Zitac Consulting hittar du på vår hemsida www.zitac.se.

PLACERING

Då det viktigaste är att hitta rätt person för denna tjänst så finns den tillgänglig på alla våra kontor i Göteborg, Stockholm, Örebro och Malmö.

Är det här intressant för dig?

Kontakta Tommy Edstrand Team leader, Team UEM på tommy.edstrand@zitac.se om du skulle ha några frågor.