Zitac älskar IT

Zitac älskar IT – Det var så det började och det är så det är. Teknikintresset är en stor del av vår drivkraft. Önskan att lära sig allt som går – att vara bäst inom sitt område. När många kan mycket om ett område börjar samarbetet och glädjen i att dela sina kunskaper – internt och med våra kunder.

Digitalisering finns i vårt DNA och vi har alltid hjälpt våra kunder med teknik för att utvecklas och nå sina mål. Zitac levererar djup teknisk kompetens, kreativa lösningar och tjänster till en kundbas som sträcker sig över Europa.

Vårt mål är att skapa tydligt värde till de som väljer oss som sin samarbetspartner inom IT. I samarbetet skapas en kreativ miljö där vi med teknikens hjälp bygger magiska lösningar för våra kunder. Vi är ett dynamiskt, tekniskt och entreprenörsdrivet IT-bolag med 40 anställda och en årlig omsättning på 75 miljoner.

Vi har under 15 års tid byggt upp en riktigt intressant kundbas och arbetar idag med många välrenommerade kunder med mycket starka varumärken lokalt och internationellt. Huvudkontoret är placerat i Göteborg och vi har kontor i Stockholm, Malmö och Helsingborg.

Zitac söker en engagerad och vass Unified Endpoint Management konsult

Ivanti är en ledande leverantör inom Unified IT och placeras högt i Gartners magiska kvadranter. Zitac är Ivantis enda Platinum Partner i Norden.
Vi behöver nu fler duktiga Unified Endpoint Management konsulter. Vi ser att antalet projekt stadigt ökar såväl i Sverige som i övriga länder vi är verksamma i och behöver därför nya duktiga medarbetare. Titta på vår arbetsbeskrivning och kom in med en ansökan!

Kort introduktion

Cloud computing, mobila enheter och Internet of Things (IoT) växer enormt och breddar därmed drastiskt attackytan hos moderna verksamheter. Detta gör det svårare än någonsin att säkra verksamhetens IT – assets och upprätthålla rätt IT-policies.

Många IT avdelningar använder i dag separata system för att hantera laptops, mobila enheter och dess mjukvaror, vilket gör det svårt att ha kontroll över såväl antalet IT-assets och dess mjukvaruversioner. Detta är i dag en stor säkerhetsrisk och tar dessutom onödigt mycket tid från organisationers IT avdelningar. Våra kunder har normalt en klassisk lösning för sk Client Management där man gör migreringar av operativsystem på laptops mm. Lösningen som kommer framåt heter Unified Endpoint Management och detta är ett område som växer mycket just nu. Därför söker vi nu dig som vill vara med oss att utveckla traditionell Client Management mot Unified Endpoint Management.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill ingå i ett starkt och kunnigt team av människor och utveckla vår leverans till nya höjder.

I rollen som konsult hos oss får du medverka i och leda spännande Client Management och Unified Endpoint Management uppdrag till stora företag och organisationer. Rollen innefattar främst införande, förvaltning och utveckling av ledande system inom området men du kommer också medverka i affärsutveckling av våra tjänster. För oss är det självklart att du deltar i konferenser och utbildningar inom området.

Du kommer ingå i ett erfaret team med stor möjlighet att dela och utveckla idéer tillsammans och du kommer spela en viktig roll för vår fortsatta tillväxt inom Affärsområdet IT Lifecycle Management. Inom IT Lifecycle Management jobbar vi även med områden som bl a IT Service Management och IT Asset Management.

 

För att lyckas hos oss i en konsultroll anser vi att du behöver ha följande personliga egenskaper:

  • Engagemang: Du känner naturligt ett engagemang för de uppgifter du tar till dig
  • Glädje: Du brinner för att leverera framgångsrika projekt till nöjda kunder'
  • Struktur: Du är bra på att planera ditt arbete och levererar det du lovat i projekt
  • Vetgirighet: Du är trygg i din kunskap men du trivs med att löpande lära dig nya lösningar och områden

 

Meriterande:

  • arbetat med med Client/Systems Management eller Unified Endpoint Management lösningar i tidigare befattningar
  • är bekväm i en konsultroll och van att arbeta i strukturerade projekt
  • har erfarenhet av Microsoft SCCM, Ivanti (LANDESK/HEAT), Symantec Altiris, QUEST (Dell Kace), BMC eller likande system
  • har erfarenhet av IT Asset Management lösningar såsom ex Snow Software.

Placering:

Då det viktigaste är att hitta rätt person för denna tjänst så finns den tillgänglig på alla våra kontor i Göteborg, Stockholm och Malmö.

 

Är det här intressant för dig?

Skicka din ansökan till Affärsområdeschef Fredrik Stolpe på fredrik.stolpe@zitac.se eller 0765-35 00 80 om du skulle ha några frågor under rekryteringsprocessen.