Nätverksspecialist

Vill du arbeta hos Fortinet ”NSE partner of the year”? Vill du arbeta på en arbetsplats där medarbetaren är i fokus och där vi gör skillnad på riktigt för organisationers IT-säkerhet?

Stämmer detta in på dig kanske det är just du som kniper nästa plats i vårt väletablerade nätverksteam på Zitac!

Medarbetare i fokus, på riktigt

Vi vill vara bäst på det vi sysslar med, och den resan börjar alltid hos medarbetaren. Vi tror först och främst på kraften av nöjda medarbetare och det har alltid varit vår högsta prioritering. Det är därför som våra medarbetare väljer att stanna kvar hos oss i många år. Det skall helt enkelt vara roligt att komma till sin arbetsplats. Vi satsar också flitigt på kompetensutbildning och friskvård.

Din roll i teamet

Som nätverkskonsult inom Secure IT kommer du att medverka i och leda spännande uppdrag till medelstora och stora organisationer inom ett kraftigt växande område, såväl i Sverige som i hela Norden. Du får möjligheten att utforma din roll tillsammans med oss och blir en del av ett erfaret och engagerat team.

Vi ser en stor möjlighet att växa tillsammans med våra leverantörer kommande år, inte minst tack vare vårt väletablerade samarbete med Fortinet vars expansion och framgång i Norden kommer ge oss många intressanta möjligheter.

Du kommer tillsammans med övriga i teamet och våra partners arbeta med kundimplementeringar och har goda möjligheter att själv påverka och forma dina arbetsuppgifter. Samtliga medarbetare oavsett roll ska sträva efter att bli specialist och ledande inom sitt område.

Vem är du och vilka meriter har du?

Vi ser gärna att du har arbetat med, eller är utbildad inom, området nätverksinfrastruktur från t.ex. Fortinet, Palo Alto, Cisco eller från motsvarande leverantör. Du förstår grunderna i tex IPv4, routing, switching och kanske även har erfarenhet av IT-säkerhet som t.ex. penetrationstester & säkerhetsanalyser.

Varför Zitac?

Zitac Consulting levererar spetskompetens inom IT med syfte att förbättra våra kunders effektivitet och konkurrenskraft. Vi är idag över 60 anställda och etablerade med kontor i Göteborg, Malmö, Örebro och Stockholm.

 

Ansök här

Stockholm (hybrid)

Göteborg (hybrid)