Endpoint Management specialist till växande IT-bolag

Är du ute efter ditt första jobb inom IT branschen, eller är du kanske sugen på att gå vidare från en roll inom IT support?

Då har vi världens möjlighet för dig! Vi på Zitac är nämligen ute efter en konsult till vårt team som arbetar med endpoint och configuration management.

Känner du till begrepp som Intune, Powershell och SCCM så är det såklart väldigt bra, tycker du det är kul med automation är det ännu bättre! Vet du inte vad något av detta betyder gör det inte så mycket, vi lär dig när du kommer hit!

Det som däremot är viktigt är att du tycker det är roligt med teknik och IT, att utmanas, utvecklas och att samarbeta med andra likasinnade.

Medarbetare i fokus

Vi tror först och främst på kraften av nöjda medarbetare och det har alltid varit vårt huvudmål. Det är därför som våra medarbetare väljer att stanna kvar hos oss i många år, 8år är snitttiden för hur länge en medarbetare stannar hos oss. En stor anledning till det är att vi har grymt kul på alla våra aktiviteter och väldigt ”högt i tak”.

Alla människor som får växa tillsammans genom stegvis ökat ansvar och vara del av ett team de gillar har rätt förutsättningar att lyckas och på så sätt skapa nöjda kunder. Vi satsar flitigt på kompetensutbildning och friskvård

Vilka är Zitac?

Zitac Consulting levererar spetskompetens inom IT med syfte att förbättra våra kunders effektivitet och konkurrenskraft. Vi är idag 50 anställda och etablerade med kontor i Göteborg, Malmö, Örebro och Stockholm.

Mer om Zitac Consulting hittar du på vår hemsida www.zitac.se.

PLACERING

Zitac har kontor i Göteborg, Stockholm, Örebro och Malmö. Denna roll söker vi till vårt kontor i Malmö.

Är det här intressant för dig?

Kontakta Tommy Edstrand Team leader, Team UEM på tommy.edstrand@zitac.se om du skulle ha några frågor under rekryteringsprocessen.