Vikten av att mäta verksamhetens säkerhetsarbete

I samarbete med Microsoft | Webinar On demand

Nu kan du få ut ett score om din IT-säkerhet.
Vi hjälper dig ta reda på hur!

Zitac bjuder in till en live diskussion kring hur man kan mäta, följa upp och kontinuerligt förbättra sin IT säkerhet i verksamheten. Rikard Funk och Nils Kero som till vardags representerar Microsoft gästar Zitacs studio för att ge deras bild av IT säkerhetsläget. Olof Helge från Zitac hjälper idag många kunder att förbättra sin IT säkerhet där man ofta utgår från Microsoft 365 Secure Score. En bra måttstock för ledningsgruppen för att kontinuerligt kunna följa säkerhetsarbetet.

Olof kommer gå igenom Microsoft 365 Secure Score - En funktion som hjälper verksamheten att fokusera på viktiga säkerhetsuppgifter genom att tilldela en "poäng" på era nuvarande inställningar och identifierar sätt att förbättra verksamhetens säkerhet. Alla som använder Microsoft 365 har tillgång till att arbeta med Microsoft Secure Score och om ni inte redan har koll på er Score så är det hög tid nu. Att arbeta med Secure Score behöver inte bara vara begränsat till Microsoft 365 utan metodiken och verktygen finns även för Azure och Compliance.

Vad du kan förvänta dig från denna live diskussion:

  • Hur du konkret kan mäta din organisations nuvarande säkerhetssituation inom Microsoft 365
  • De steg du måste vidta för att effektivt förbättra din organisations säkerhetsställning
  • Hur man använder Microsofts säkerhetsverktyg som ni redan har betalat för
  • Risker med att inte ha koll på sitt säkerhetsarbete i verksamheten

--- Detta är ett inspelat Webinar ---

Samarbetspartner

microsoft_logo

Fler event från Zitac

2023.11.07

BPMN Din Blueprint för Automation

Ta kontroll över dina automationsprojekt genom att förstå och tillämpa BPMN för optimal struktur och klarhet. Vi bjuder in Zitacs experter för en debatt kring användning av BPMN.

2024.05.28 - 2024.05.30

Decisions Submerse

Tillsammans med vår partner Decisions har vi möjligheten att erbjuda en tre dagars intensiv utbildning i Decisions plattform Stockholm. Under dessa tre dagar kommer det att bli praktisk utbildning i Decisions no-code automatiseringsplattform tillsammans med Decisions arkitekter och produktexperter.

Boost Your Cybersecurity with Pentera: An In-Depth Look at Automated Penetration Testing

Webinar together with Pentera, a comprehensive automated penetration testing tool. Pentera will be demonstrating how to use the platform to identify vulnerabilities in your web applications and systems.