Nystart för Zitac blogg. Här delar vi med oss av tips och erfarenheter

Zitac startar blogg 

Du är nog lik många människor vi möter dagligen i vårt arbete – kunskapstörstig och alltid nyfiken på nya idéer och lösningar inom IT världen. Här på Zitac får vi nya insikter och lär oss mer för var dag som går. För det mesta handlar det om områden som IT-säkerhet, IT-infrastruktur och IT-automation eftersom det är där vi är riktigt duktiga och vill bli ännu bättre. Nu ser vi chansen att även dela med oss av våra kunskaper i denna blogg.

 

Varför en blogg på Zitac?

Under resans gång här på Zitac är vi många som samlat på oss erfarenheter, insikter och kunskaper som vi ofta delar med oss av i kundmöten, workshops, utbildningar och andra tillställningar med kund. Möten kommer dock med vissa begränsningar där tid är en av dem. En blogg däremot kan vara tidlös och tillgänglig för alla närsomhelst, varsomhelst (ja, om du har tillgång till internet förstås).

Vi är mer än bara ett skyltfönster

Zitac är ett företag med medarbetaren i fokus…

Sådär säger alla tänker du. Och det är säkert många organisationer likt oss som använder dem orden. Det vi vill lyfta här är att vi är en organisation känt för vår spetskompetens, hjälpsamhet och engagemang. Vi är duktiga på att visa detta i dialoger med kund och ute i våra leveranser. Däremot behöver vi utveckla vår närvaro här på hemsidan för att just du ska få se och läsa dig till vilka vi är och vad vi kan. Det kan vi ärligt säga att vi behöver bli bättre på.

Vi arbetar idag med ett stort antal leverantörer av system och plattformar men det som gör Zitac unikt är just vår kompetens, hjälpsamhet och engagemang när vi implementerar systemen och plattformarna i våra kunders verksamheter. Vi är så mycket mer än bara plattformar och system. Och det ska vi visa er med hjälp av denna blogg.

Vi hoppas att du kommer ha nytta av det vi skriver framöver!