Så hanterar du Mac i en Windowsvärld:

En väg till smidig integration

Står du inför utmaningen att integrera Mac-datorer i en Windows-baserad arbetsmiljö?
Antalet Mac-användare ökar stadigt, och de förväntar sig en hög grad av användarvänlighet. Samtidigt har säkerhetskraven i din IT-miljö ökat. Det är nu avgörande att förstå hur du bäst kan integrera Mac-datorer i företagets övergripande IT-strategi. Det är en komplex uppgift som kräver noggrann planering och expertis.

I detta Lunch 'n Learn-webinarium utforskar vi och diskuterar de bästa metoderna och verktygen för att optimera hanteringen av Mac-datorer i din organisation.

Vad kan du förvänta dig att ta med dig från detta webinarium?

  • Djupgående insikter:Vi kommer att granska och analysera de mest utmanande aspekterna av att integrera Mac-datorer i en Windows-dominerad arbetsmiljö och hur dessa utmaningar påverkar produktiviteten och säkerheten.
  • Säkerhet och efterlevnad:Upptäck hur du kan bygga en stark säkerhetskultur och säkerställa att Mac-datorerna i din organisation följer säkerhetskraven utan att kompromissa med användarupplevelsen.
  • Strategiskt tänkande: Få insikter i strategier och bästa praxis för att minimera administrationskostnader och konflikter mellan IT-avdelningen och användarna, samtidigt som du ökar produktiviteten.

Denna session är speciellt utformad för:

  • IT-chefer och IT-administratörer
  • Beslutsfattare inom IT som vill optimera Mac-integrationen i företaget
  • De som strävar efter att balansera användarvänlighet med stränga säkerhetskrav

Detta är ett inspelat webinarium och du får tillgång till inspelningen efter du fyllt i formuläret

Expertpanelen

 

Kan du inte se formuläret? Stäng av din AD-blocker.


David Arvidsson
Lösningsarkitekt Modern Workplace
Lär känna David →

David förespråkar Mac och den såkallade "Apple experience". Enligt David är säker hantering av Mac ett måste, speciellt i dessa tider då IT-säkerhet högt upp på mångas agenda.

Hans Grünewald
Säljchef
Mer om Zitac →

Hans försäljningschef på Zitac som har en bra bild av kundernas situation och kan ofta hamna i dialoger kring hur man ska hantera dem relativt små grupperna av mac användarna på arbetsplatsen.

 

 Zitac Lunch ´n Learn

Varje månad bjuder vi in experter från Zitacs nätverk för att diskutera aktuella ämnen inom IT och affärsinnovation. Vårt mål är att du som deltagare skall känna dig inspirerad och få en och en annan idé att spinna vidare på.
Webinaret är online och pågår i ca. 45 minuter.
Du anmäler dig kostnadsfritt via formuläret.
Har du inte möjlighet att delta live? Anmäl dig så skickar vi inspelningen i efterhand.