Vad är Symantec Endpoint Security Complete?

Symantec Endpoint Security (SES) Complete levererar ett omfattande skydd för alla dina traditionella och mobila enheter över hela attackkedjan. Symantec SESC inkluderar automatisk isolering av enheter som beter sig ovanligt, Active Directory-säkerhet och s.k Threat Hunter-teknologier för att skydda dina klienter mot sofistikerade hot och riktade attacker.  Och med stöd för klientdatorer, servers och mobila enheter i samma system är det enkelt att få överblick.

SESC funktioner

Varför SESC?

Läs mer nedan.

Antivirus- och antimalware skydd
Symantec SES och SESC erbjuder skydd mot virus, skadlig kod och andra former av skadlig programvara genom att upptäcka och ta bort hot från datorer och andra enheter.
Brandväggsskydd
Symantec SES och SESC har en brandvägg som skyddar företagets nätverk mot attacker från internet.
Intrusion Detection/Prevention
Symantec Enterprise Security Complete erbjuder också intrångsdetektion och -förebyggande åtgärder som hjälper till att upptäcka och blockera obehöriga intrångsförsök.
Säkerhetskopiering och återställning
Symantec SESC innehåller funktioner för säkerhetskopiering och återställning av data för att skydda företagets data mot förlust eller skada.
Identitets- och åtkomsthantering
Symantec SESC har också en identitets- och åtkomsthanteringsfunktion som hjälper till att skydda företagets data och resurser från obehörig åtkomst.
Säkerhetsriskbedömning
Symantec SESC innehåller även verktyg för att bedöma företagets säkerhetsrisker och hjälper till att identifiera och hantera hot mot företagets säkerhet.
Stöd för MacOS
Stöd för många OS och även Mobila enheter ger ett komplett skydd för hela it miljön. Det finns också en mobilapp för Symantec Enterprise Security Complete som är tillgänglig för Android och iOS-enheter.

Vad skiljer SES från SESC?

Symantec Enterprise Security

SES

SES är en säkerhetslösning som fokuserar på att skydda företagsnätverk och endpoint-enheter (t.ex. datorer, mobiltelefoner) genom funktioner som antivirus, brandväggsskydd och identitets- och åtkomsthantering.

Symantec Enterprise Security Complete

SESC

SESC erbjuder en mer omfattande uppsättning av säkerhetsfunktioner som också inkluderar intrångsdetektion, säkerhetskopiering och återställning, säkerhetsriskbedömning och andra verktyg för att hantera hot mot företagets säkerhet.

Vi finns med er hela vägen

Med Zitacs långa erfarenhet och expertis inom klientsäkerhet hjälper vi er. Våra erfarna konsulter ser till att du får en bra start. Viktigast för oss är att vi hjälper dig att använda produkterna maximalt och finns tillhands när du behöver ta nästa steg. Våra kunder använder oss som experter eller så levererar vi säkerheten som en tjänst - det bestämmer du som kund bestämmer.

Kontakta oss.
Lär känna oss bättre på Zitac

Vill du veta mer om någon av våra andra tjänster och hur vi kan hjälpa dig? Fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig inom kort. Och tycker du att det är krångligt att fylla i formuläret, går det så klart lika bra att ringa: +46 73-660 64 26