Vi lär känna Tony Aronsson

Tony kommer närmast från Enfo  där han arbetade med Automation inom Microsoft men innan dess framförallt med Zervicepoint. Tony tillhör IT Automation-teamet som redan har många av de vassaste digitaliseringsexperterna i Sverige hos sig. Alltifrån Powershell och BPMN till Onify och Decisions kommer är vardagsmat för Tony.

 

 

Tony

Hur brukar du beskriva ditt jobb när någon frågar vad du jobbar med?
Jag försöker underlätta arbetsvardagen genom att förenkla och automatisera olika verksamhetsprocesser med smarta lösningar/verktyg.

Vad är du grym på?
Jag är bra på att snabbt gräva fram saker ut minnet. Det kan t.e.x vara detaljer från en specifik kundimplementation som gjordes för flera år sedan men som nu behövs för att lösa en incident hos kunden, eller leta reda på något gammalt mail som innehåller viktig fakta. Dessa egenskaper kommer ju väl till pass i olika kundsituationer där jag snabbt kan föreslå olika lösningar baserat på mina erfarenheter.

Hur länge har du jobbat på Zitac?
Jag har varit här sedan början av 2021!

Hur skulle du beskriva Zitac?
Nu har jag ju knappt börjat men då jag lärt känna ett par Zitac:are genom mitt förra jobb så vet jag att det kommer bli kanon. Zitac har under lång tid satsat på automation och jag gillar att man nu "växlar upp" ännu mer då vi i mina ögon bara sett början på digitaliseringsresan ute i organisationerna. Alla jag har stött på hittills är väldigt proffsiga och trevliga så det bådar gott!

Vad är absolut roligast med ditt jobb?
Att det är så otroligt omväxlande då alla kunder är unika och har behov av olika lösningar. Sen är det ju väldigt tillfredställande att vara med när en lösning blir till och se hur den skapar värde för kunden över tid.

Vilken är din mest använda app i mobilen?
Oj...räknar man bort Teams/Mail/Webbläsare/Authenticator skulle jag gissa att Clash Royale (mobilspel) ligger bra till 🙂

Samlar du eller har du samlat på något?
Nej, inte för tillfället men samlade på hockeybilder för 25 år sen.

Har du någon oanad talang?
Tror jag skulle vinna över majoriteten i bordshockey...

Du kommer tidigare från vår partner Zervicepoint. Berätta mer.
Zervicepoint är en plattform där en organisation kan skapa ett skyltfönster för sina interna tjänster/processer mot verksamheten. Många kunder börjar med IT-tjänster men sen växer det till andra delar inom organisationen som t.ex HR. Zervicepoint har många styrkor, men jag gillar framför allt integrationsramverket som gör det möjligt att via t.ex. Powershell skapa integrationer mot i princip alla system. Med hjälp av dessa integrationer skapar man sedan extremt användarvänliga formulär och kraftfulla automationer.


Vill du bli vår kollega?
Vi söker fler kollegor som Tony, både konsulter och säljare, skicka gärna in ditt CV. Se alla Lediga tjänster på Zitac.