Vi lär känna Samir Motin

Samir utgår från vårt kontor i Örebro och ingår i affärsområdet Secure IT. Med stort engagemang ger Samir förstklassig support till våra kunder genom att drifta deras system. 

Berätta om din roll på Zitac
Jag jobbar inom support, och där driftar vi bland annat kunders system men ger också support mot användare. Vi sköter även support mot interna kunder och våra system.

Vad har du fokus på just nu i ditt arbete?
Fokus just nu ligger på att lära mig rutiner hos en ny kund som jag ska börja jobba mot. Annars är det dagliga larm och ärenden som kommer in under dagarna.

Vilka typer av utmaningar löser ni för era kunder? 
Allt från att förhindra skadlig kod/virus på datorer till att göra diverse anpassningar med hjälp av gpo:er och skript. Vi underlättar för kunderna att fokusera på sitt arbete.

Hur är Zitac som arbetsplats?
Trevliga kollegor, öppen dialog med chefer och det känns som att fokus ligger på att medarbetaren ska må bra och fungera så bra som möjligt i sin roll. Här finns det många kompetenta medarbetare som kan och vill utvecklas tillsammans.

Vilka råd vill du ge till någon som skulle vilja jobba på Zitac?
Våga fråga och se möjligheter. Har du kompetens inom något område, så framför det. Vill du få kompetens så känns det som att du ges möjligheter till det.


Vill du bli Samirs kollega? Vi söker fler kollegor, skicka gärna ditt CV. Se alla Lediga tjänster på Zitac.