Vi lär känna Per Österberg

Per Österberg är en av våra duktiga ITSM experter som hjälper kunderna växa och utvecklas. Per har sin expertis inom Ivanti Neurons for ITSM och tar gärna dialoger om att hantera och få kontroll på olika IT tjänster. 2022 vann Per årets nyanställd på Zitac vilket vi är väldigt glada för. 

 

Berätta om din roll på Zitac

Jag jobbar som IT Service Management Expert vilket innebär att jag hjälper kunder med att växa och bli mer effektiva inom ITSM med ”Ivanti Neurons for ITSM” som bas.

Vad är ditt fokus just nu och vilka utmaningar löser ni för Zitacs kunder?

Vi hjälper kunder att hantera och få kontroll på sina IT tjänster och allt som hör dessa till genom att utveckla, effektivisera, automatisera och integrera deras ITSM processer och verktyg.
Just nu hjälper vi bland annat en av våra kunder med att implementera en effektiv Change & Release process som skall fungera i just deras verksamhet. Medan vi, med en annan kund utvecklar livscykelhantering av IT tjänster från beställning och internfakturering till EoL.

Hur är Zitac som arbetsplats? 

En härlig arbetsplats i lagom storlek med engagerade människor och med en öppen och välkomnande kultur. Det känns att Zitac vill sätta den anställde först och har stort fokus vid att man skall trivas och ha kul på jobbet!

Vad är mest utvecklande på Zitac? 

Att få arbeta med olika kunder och erfara hur de arbetar med ITSM i just deras verksamhet. Man får ett brett perspektiv på det viset och det är väldigt utvecklande och lärorikt att hjälpa kunder med deras utmaningar utifrån deras förutsättningar.

Vilka råd vill du ge till någon som skulle vilja jobba på Zitac?

Vill du utvecklas inom IT och jobba med härliga kollegor och spännande kunder så skall man inte tveka att höra av sig till oss så kan vi berätta mer om Zitac.


Vill du bli Pers kollega? Vi söker fler kollegor, skicka gärna ditt CV. Se alla Lediga tjänster på Zitac.