Linda Zitac

Vi lär känna Linda Skarliden

Detta är Linda Skarliden, en av våra drivna Key Account Managers på vårt Göteborgskontor. Linda jobbar i affärsområdet IT Lifecycle Management och hjälper våra kunder att hitta de bästa verktygen för bland annat IT-automation, ärendehantering och klientmanagering. Linda är grym på att ha koll och få saker gjorda, nog ett måste med stor familj och intensivt arbete. Vi är övertygade om att Linda har lyckats förhandla sig till ett 36-timmars dygn någonstans. Magiskt. 

Så vem är Linda med hennes egna ord?

Vad jobbar du som?
Jag jobbar som Key Account Manager inom affärsområdet IT Lifecycle Management.

Hur brukar du beskriva ditt jobb när någon frågar vad du jobbar med?
Mitt jobb innebär att jag hjälper våra kunder att välja de bästa verktygen för ärendehantering, klientmanagering och IT-automation. Allt för att få en så effektiv och smidig arbetsplats som möjligt med fokus även på säkerhet och hållbarhet för kund.

Vad är du grym på?
Jag är orädd och är duktig på att anta utmaningar men är också bra på driva på saker och få dem att hända. Vilket är ett måste i min roll!

Hur länge har du jobbat på Zitac?
Lite över två år.

Hur skulle du beskriva Zitac som arbetsplats?
En väldigt öppen och rolig arbetsplats med stark känsla av samhörighet med många olika duktiga människor som alla har sin egen unika grej.

Vad är absolut roligast med ditt jobb?
Att ständigt utmanas och prövas plus att det är så brett! Jag har kontakt med så många olika människor med olika kompetenser både hos Zitac och hos kund vilket gör att jag lär mig massor. Hela tiden.

Vilken är din mest använda app i mobilen?
Förutom chattar i olika sociala medier är det träningspappen Endomondo för att mäta och logga hur mycket jag tränar och rör mig.

Har du någon oanad talang?
Jag är duktig på att klippa hår och tycker det är väldigt roligt vilket kommer väl till användning med mina många barn. 😊


Vill du bli vår kollega?
Vi söker fler kollegor som Linda, både konsulter och säljare, skicka gärna in ditt CV. Se alla Lediga tjänster på Zitac.