Vi lär känna Björn Saf

Har du någon gång kontaktat vår support? Då har du säkert pratat med Björn Saf, en vass systemadministratör/drift- och supporttekniker på vårt Göteborgskontor. Björn jobbar brett och är en fena på Microsoft 365 och Azure. Han lämnar aldrig något ouppklarat och drivs av att ständigt lära sig om nya produkter och hur olika IT-miljöer fungerar. 


Vi ställde några frågor till honom.

 

 

Björn Saf Zitac

Hur brukar du beskriva ditt jobb när någon frågar vad du jobbar med?
Jag brukar säga att jag jobbar med att underhålla och förbättra företags IT-miljöer. Jag jobbar väldigt brett så det är svårt att vara specifik. Det är dock mycket Microsoft 365 och Azure just nu vilket är riktigt roligt. 

Vad är du grym på?
Jag är grymt nyfiken. Det bästa som finns är när man får lära sig en ny produkt eller sätta sig in i hur en ny kunds IT-miljö fungerar. 

Hur länge har du jobbat på Zitac?
Jag var tvungen att kolla min LinkedIn, 1,5 år har det hunnit bli. Tiden går fort när man har kul. 

Hur skulle du beskriva Zitac?
Flexibelt! Man får väldigt mycket möjlighet att utforma sina arbetsuppgifter efter vad man tycker är intressant och roligt.

Vad är absolut roligast med ditt jobb?
Jag måste nog svara lite klyschigt och säga kollegorna 🙂

Vilken är din mest använda app i mobilen?
YouTube vinner med hästlängder. Jag konsumerar orimliga mängder videos. Oftast är det tester av nya datordelar eller folk som skruvar med bilar.

Vad står på din bucket list?
Jag har en dröm om att göra en roadtrip till Chernobyl i en gammal Lada Niva. 

Samlar du eller har du samlat på något?
Jag samlar inte  någon specifik kategori sakerBlir mer bara en ansamling av “bra” grejer. Blir dock mest elektronik och outdoor prylar.

Har du någon oanad talang?
Min omgivning brukar påpeka att jag har en oanad talang för att äta stora mängder mat. Grytor är en riktigt höjdare, gärna indiska såsom daal. 


Vill du bli vår kollega?
Vi söker fler kollegor som Björn, både konsulter och säljare, skicka gärna in ditt CV. Se alla Lediga tjänster på Zitac.