24/7 SOC tjänst

En effektiv cybersäkerhetsmiljö med proaktiv övervakning (NOC), analys av externa hot samt möjlighet till konfiguration av kritiska system dygnet runt.

Våra certifierade säkerhetsspecialister arbetar kundnära med syfte att se till att IT-säkerhetsmiljöer presterar på topp.

Vi använder uteslutande marknadsledande teknologier och är stolta över att kunna leverera en heltäckande säkerhetstjänst till kunder med kontor i hela världen. Tjänsten erbjuds till fast månadskostnad.

SOC Support
monitoring

Security Operations Center

Snabb implementering

SIEM som tjänst innebär snabbare implementationstid och lägre förvaltningskostnader.

Marknadens bästa verktyg

Vi använder verktyg från Microsoft så som Advanced Threat Analytics (ATA), Advanced Threat Protection, Windows Defender ATP, Azure ATP och Cloud App Security.

Konsultation

Våra certifierade säkerhetsspecialisterhar lång erfarenhet att implementera säkerhetsplattformar on-premise åt våra kunder.

Kundcase

Zitac levererar säkra lösningar för Arlanda Express

"Vi hade ett stort behov av att göra ett omtag gällande vårt nätverk på Arlanda Express. Vi blev rekommenderade att anlita Zitac för detta arbete då de fick fina referenser av andra kunder"
Hanna Larsson, CIO, Arlanda Express

IT säkerhet

Automatiserad realtidsanalys med SIEM (som tjänst eller on-premise)

Zitac Security Operations Center

Vi använder flera ledande plattformar som övervakar och ger säkerhetsanalyser i syfte att minska konsekvenserna och därmed kostnaderna av säkerhetsincidenter. Vi har lång erfarenhet att implementera säkerhetsplattformar on-premise åt våra kunder. Ett införande kräver att verksamheten har kontroll på sina processer och har en organisation för att hantera de enorma datamängder som genereras. Zitac kan stötta i detta arbete och bidra till att göra datamängden hanterbar med hjälp av automation.

SIEM från Fortinet

Zitac har bland annat valt att arbeta med FortiSIEM från Fortinet. Det är en marknadsledande, heltäckande produkt som tillåter insamling av data från hela verksamheten. Produkten innehåller även SOC/NOC funktionalitet. Zitac har arbetat med Fortinet sedan 2005 och har arbetet med automation av SIEM lösningar sedan 2011.

Att köpa in en SIEM-lösning är ofta förenat med en stor kostnad. För vissa verksamheter är det ändå den bästa lösningen men för andra tror vi att ett tjänstekoncept är att föredra.

SIEM som tjänst innebär snabbare implementationstid och lägre förvaltningskostnader. Då nyttjar vi även verktyg från Microsoft såsom Advanced Threat Analytics (ATA), Advanced Threat Protection, Windows Defender ATP, Azure ATP och Cloud App Security.

Våra senaste blogginlägg

Tre fördelar med Enterprise Service Management

Vad är egentligen ett Enterprise Service Management system? Och vad är fördelarna med att skala upp sin ITSM lösning och gå utanför vanlig IT? I denna artikel benar vi ut vad skillnaden är mellan ITSM och ESM samt ger ett par exempel på när en ESM lösning lönar sig i organisationen.

IT Säkerhet - Förväntning vs. Verklighet

IT Säkerhet är ett ämne dagarna som dessa. Hotet för nya säkerhetsincidenter har ökat markant det senaste och attacker som "Coop-incidenten", "Norsk Hydro" och andra nu kända fall som nu blivit uppmärksammat i media gör att fler verksamheter har fått upp ögonen för hotbilden.

Vad är hyperautomation?

Att det dyker upp nya buzzwords inom IT-sfären är vi vana vid och ett av de hetaste för tillfället är hyperautomation. Tony ger sin förklaring till vad hyperautomation är.

Kontakta oss.
Vi blir glada om du hör av dig!

Skriv i dina uppgifter så kontaktar vi dig eller hör av dig till Peter +46 763-11 38 09 Peter.andersson@zitac.se