Security Audits

Har din verksamhet kontroll på datasäkerhet i förhållande till förekommande krav på IT-infrastruktur och verksamhetssystem? Har det gått mer än ett år sedan ni senast gjorde en översyn av er säkerhetspolicy? 

Kontinuerlig identifiering av sårbarheter

Allt fler företag vänder sig till Zitac för att få ett helhetsgrepp kring Security audits och för att få till en kontinuitet i förbättringsarbetet.

Att systematiskt och kontinuerligt gå igenom ett företags datasäkerhet med utgångspunkt på förhand ställda krav är något vi brinner för och ständigt utvecklar. Zitac har arbetat fram ett framgångsrikt koncept där vi låter marknadsledande verktyg analysera miljön i kombination med kartläggning av rutiner.

Så här går det till

Arbetet sker vanligtvis under en begränsad tidsperiod och med hjälp av fördefinierade steg:

  • Analys av nätverkstrafik och sårbarhetsskanning. Detta sker normalt under 1-4 veckors tid
  • Parallellt kartlägger vi de rutiner, processer och organisation som används i det dagliga säkerhetsarbetet.
  • Presentation av utfall och rekommendationer
  • Vid behov testas även säkerheten med olika systemstöd
  • Vi utför även revisioner samt automationer kopplade till Security audits för att arbetet inte ska stanna av efter leverans.

Våra experter

Våra säkerhetskonsulter har över 10 års erfarenhet från området och har arbetet med olika typer av verksamheter både i Sverige och utomlands.
Vi har gedigen erfarenhet av olika säkerhetsleverantörer och har som ledord att arbeta kundnära och med stort engagemang i våra leveranser.

Våra priser

Våra Security audits sker till fastpris från 9 500 SEK. Omfattning utformas i samråd med kunden.

Kundcase

Zitac levererar säkra lösningar för Arlanda Express

"Vi hade ett stort behov av att göra ett omtag gällande vårt nätverk på Arlanda Express. Vi blev rekommenderade att anlita Zitac för detta arbete då de fick fina referenser av andra kunder"
Hanna Larsson, CIO, Arlanda Express

IT säkerhet

Ta del av våra senaste Blogginlägg

Tre fördelar med Enterprise Service Management

Vad är egentligen ett Enterprise Service Management system? Och vad är fördelarna med att skala upp sin ITSM lösning och gå utanför vanlig IT? I denna artikel benar vi ut vad skillnaden är mellan ITSM och ESM samt ger ett par exempel på när en ESM lösning lönar sig i organisationen.

IT Säkerhet - Förväntning vs. Verklighet

IT Säkerhet är ett ämne dagarna som dessa. Hotet för nya säkerhetsincidenter har ökat markant det senaste och attacker som "Coop-incidenten", "Norsk Hydro" och andra nu kända fall som nu blivit uppmärksammat i media gör att fler verksamheter har fått upp ögonen för hotbilden.

Vad är hyperautomation?

Att det dyker upp nya buzzwords inom IT-sfären är vi vana vid och ett av de hetaste för tillfället är hyperautomation. Tony ger sin förklaring till vad hyperautomation är.

Kontakta oss.
Vi blir glada om du hör av dig!

Skriv i dina uppgifter så kontaktar vi dig eller hör av dig till Peter +46 763-11 38 09 Peter.andersson@zitac.se