KLIENTSKYDD MED AI

Förhindra, upptäck och åtgärda hot med AI

Innovation och ny teknik har alltid intresserat oss på Zitac. När det nu börjar dyka upp nya metoder för att möta allt mer komplexa säkerhetshot har vi valt att hoppa på det tåget och bygga kompetens kring AI och machine learning. Ett område där vi redan nu ser stora vinster är kring klientskydd och antivirus.

Vår erfarenhet och framtid

Zitac är sedan många år den ledande komptenspartnern till Symantecs säkerhetsprodukter, där vi har djup kunskap kring marknadsledande produkter såsom Symantec Endpoint Protection (SEP) samt Enpoint Encryption. Vi erbjuder exempelvis prisvärda tjänster runt SEP Cloud och SEP som tjänst till flera globala bolag.

Med SentinelOne i vår portfölj får vi även ett starkt erbjudande kring AI och machine learning.

SentinelOne är ny spelare som kraftigt tar marknadsandelar från mer traditionella antivirus-aktörer och enligt NSS Labs den mest ekonomiska lösningen beräknat på total ägande kostnad över tid (TCO).
 
SentinelOne avvärjer kända och okända hot genom att låta AI kontrollera, analysera och agera. Dessutom erbjuder leverantören en ansvarsförsäkring om något skulle inträffa.

Kontakta oss så berättar vi om mer vilken lösning vi tror passar ert bolag bäst.

Kontaktperson

Peter Andersson

Key Account Manager - IT Security

  • Allt
  • Event
  • Partner
14 - 15 Nov

Symantec EPM London

Följ med Zitac till Symantec EPM möte om nya versionen Altiris 8.5 i London den 14-15 November

Symantec

Symantec är en av de leverantörer vi arbetat med i många år.

Sentinelone

Vi har valt SentinelOne som leverantör för att skydda dina datorer mot hot.

21 Nov

Fortinet och SentinelOne Workshop Malmö

Besök vår workshop med Fortinet och SentinelOne i Malmö den 21 November. Lär dig om IT-Säkerhet som den borde vara! Enkel, kraftfull och framförallt säker.

25 Oct

SentinelOne Hands-On Workshop

Välkomment ill SentinelOne Hands-On Workshop 25 oktober vid Zitac i Göteborg Utvecklingen går snabbt och emellanåt kommer det en helt ny teknologi som helt ersätter tidigare metoder att lösa problem på. SentinelOne är ett exempel på en sådan ny teknologi som håller på att ersätta traditionellt klientskydd som Antivirus. I korthet innebär det att SentinelOne använder maskininlärning och AI för att detektera hot mot klienter istället för att använda traditionella AV signaturer.