Klientskydd med AI

Förhindra, upptäck och åtgärda hot med AI

Innovation och ny teknik har alltid intresserat oss på Zitac. När det nu börjar dyka upp nya metoder för att möta allt mer komplexa säkerhetshot har vi valt att hoppa på det tåget och bygga kompetens kring AI och machine learning. Ett område där vi redan nu ser stora vinster är kring klientskydd och antivirus.

Klientskydd
secure it
Licenser

Köp era licenser via oss så garanterar vi att ni får en hel del kunskapsutbyte och erfarenhet på köpet.

Implementation

Låt oss korta ner startsträckan från köp tills ni går live. Som implementationspartner ser vi till att ni får en så bra start som möjligt.

Konsultation

Zitac kan erbjuda er marknadens vassaste konsulter när ni är redo att automatisera och integrera kundservice processer.

Kundcase

Zitac levererar säkra lösningar för Arlanda Express

"Vi hade ett stort behov av att göra ett omtag gällande vårt nätverk på Arlanda Express. Vi blev rekommenderade att anlita Zitac för detta arbete då de fick fina referenser av andra kunder"
Hanna Larsson, CIO, Arlanda Express

IT säkerhet

Vår erfarenhet och framtid

Zitac är sedan många år den ledande komptenspartnern till Symantecs säkerhetsprodukter, där vi har djup kunskap kring marknadsledande produkter såsom Symantec Endpoint Protection (SEP) samt Enpoint Encryption. Vi erbjuder exempelvis prisvärda tjänster runt SEP Cloud och SEP som tjänst till flera globala bolag.

Med SentinelOne i vår portfölj får vi även ett starkt erbjudande kring AI och machine learning. SentinelOne är ny spelare som kraftigt tar marknadsandelar från mer traditionella antivirus-aktörer och enligt NSS Labs den mest ekonomiska lösningen beräknat på total ägande kostnad över tid (TCO).

SentinelOne avvärjer kända och okända hot genom att låta AI kontrollera, analysera och agera. Dessutom erbjuder leverantören en ansvarsförsäkring om något skulle inträffa.

Våra senaste blogginlägg

Tre fördelar med Enterprise Service Management

Vad är egentligen ett Enterprise Service Management system? Och vad är fördelarna med att skala upp sin ITSM lösning och gå utanför vanlig IT? I denna artikel benar vi ut vad skillnaden är mellan ITSM och ESM samt ger ett par exempel på när en ESM lösning lönar sig i organisationen.

IT Säkerhet - Förväntning vs. Verklighet

IT Säkerhet är ett ämne dagarna som dessa. Hotet för nya säkerhetsincidenter har ökat markant det senaste och attacker som "Coop-incidenten", "Norsk Hydro" och andra nu kända fall som nu blivit uppmärksammat i media gör att fler verksamheter har fått upp ögonen för hotbilden.

Vad är hyperautomation?

Att det dyker upp nya buzzwords inom IT-sfären är vi vana vid och ett av de hetaste för tillfället är hyperautomation. Tony ger sin förklaring till vad hyperautomation är.

Kontakta oss.
Vi blir glada om du hör av dig!

Skriv i dina uppgifter så kontaktar vi dig eller hör av dig till Peter +46 763-11 38 09 Peter.andersson@zitac.se