SECURITY

Heltäckande säkerhetserbjudande kryddat med spetskonsulter

Säkerhet har varit en central en del av Zitacs erbjudande sedan starten 2003. Under årens lopp har våra säkerhetstjänster och leverantörer utvecklats i takt med hur omvärlden förändras. Men några saker är konstanta. Vårt fokus på att leverera kundvärde och innovation lever kvar i våra gener och samarbetet med våra partners Fortinet och Symantec är fortsatt starkt. Extra stolta är vi över vår certifieringsnivå där vi är en unik kompetenspartner i Sverige.

 

Nu har vi stärkt vårt team ytterligare vilket har resulterat i nya typer av tjänster till våra kunder. Detta märks inte minst kring automatiserad säkerhet där vi arbetar i flera europeiska länder samt kring vår SOC-NOC tjänst där vi tar ett helhetsansvar.

Vi vill vara ett kundnära alternativ som hittar flexibla, innovativa lösningar för att ständigt vidareutveckla våra kunders miljöer.

  • Allt
  • Kundcase
  • Partner
  • Event
  • Tjänst

Verksamhetkritisk remote support för butiker

Läs mer om hur Bomgar hjälpte en butikskedja att lyfta.

Heltäckande säkerhetslösning för Friskis och Svettis

Läs mer om hur Fortinet kan hjälpa en kund nå en helhetslösning.

Symantec

Symantec är en av de leverantörer vi arbetat med i många år.

Sentinelone

Vi har valt SentinelOne som leverantör för att skydda dina datorer mot hot.

Fortinet

Vi på Zitac Consulting har valt Fortinets produkter för att bygga kvalitativa skalbara kundanpassade säkerhetslösningar.

Bomgar

Bomgar är helt klart ett företag som ligger i framkant av teknologin för avancerad Remote Support, fjärrstyrning och Privileged Access Management.

21 Nov

Fortinet och SentinelOne Workshop Malmö

Besök vår workshop med Fortinet och SentinelOne i Malmö den 21 November. Lär dig om IT-Säkerhet som den borde vara! Enkel, kraftfull och framförallt säker.

25 Oct

SentinelOne Hands-On Workshop

Välkomment ill SentinelOne Hands-On Workshop 25 oktober vid Zitac i Göteborg Utvecklingen går snabbt och emellanåt kommer det en helt ny teknologi som helt ersätter tidigare metoder att lösa problem på. SentinelOne är ett exempel på en sådan ny teknologi som håller på att ersätta traditionellt klientskydd som Antivirus. I korthet innebär det att SentinelOne använder maskininlärning och AI för att detektera hot mot klienter istället för att använda traditionella AV signaturer.

Security Audits

Kontinuerlig identifiering av sårbarheter.

Klientskydd med AI

Förhindra, upptäck och åtgärda hot med AI

Zitac Security Fabric

En komplett, modern och innovativ it-säkerhetslösning anpassad efter era behov.

SOC-NOC-SIEM

Heltäckande säkerhet med Zitac Security Operation Center

Secure Access

Supportera alla medarbetare oavsett system, enhet, plats och språk.

29 Sep

Privileged Access Management Webinar 29 september

Säkra, monitorera och hantera remote access.