Veritas Gold Partner

Veritas är kända för kraftfulla backupsystem som används av de största företagen och även våra största kunder. Med vår långa erfarenhet kan vi leverera avancerade lösningar för backup, som tjänst, i din miljö, vår miljö, cloud eller installerat nyckelfärdigt hos er.

Backup för Enterprises

Veritas Enterprise Data Services Plattform stöder mer än 800 olika datakällor, över 100 olika operativsystem, mer än 1 400 lagringsmål och mer än 60 olika molnplattformar. Med ett rykte om tillförlitlighet på global skala och nämnd som leader av Gartner för 17:e gången, är Veritas en backup lösning som andas trygghet.

Veritas, marknadsledande för Enterprise backup →

Zitac erbjuder backup med Veritas i flera olika paketeringar - Backup som tjänst, backup i egen regi, extern backup och backup av er backupmiljö. Er Backup är vårt ansvar och du får alltid med dig support, utbildning och driftstöd när du väljer Zitac som partner för din backup. Vi har sedan starten av Zitac 2003 arbetat med Backup och kan garantera att ni får bäst möjliga experthjälp av oss.

Kundcase

Liljwalls Arkitekter är trygga med Zitac som Backup partner

"Tack vare Zitacs support kan vi fokusera på det som är viktigt för verksamhetens utveckling
och det finns en anledning till att vi har arbetat tillsammans i många år.
"
Joachim Tibell, IT-Chef, Liljewall Arkitekter

Läs hela kundcaset

Backup partner
Husqvarna använder Decisiosn

Molntjänster och Infrastruktur

Vi designar, implementerar, projektleder och utvecklar din infrastruktur oavsett om den är hybrid, molnbaserad eller On Premise. Våra konsulter som jobbar med infrastruktur har lång erfarenhet och är certifierade inom de produkter vi använder oss av.

Backup som tjänst

Din backup är vårt ansvar. Vi kan hantera din backup som en tjänst, dvs. att kontinuerligt utföra det viktiga arbetet med att säkerställa din möjlighet till återställning.

IT-säkerhet

Sedan starten 2003 har IT Säkerhet varit en stor del av vårt totala erbjudande på Zitac. Sprunget ur ett genuint intresse för cybersäkerhet, omvärldens trender och förändringar i det digitala landskapet i kombination med teknikens möjligheter, kan vi idag stolt erbjuda spjutspets-kompetens från några av Sveriges vassaste säkerhetsexperter.

Varför Zitac som partner

  • Zitacs backup team har några av dem absolut bästa konsulterna i branschen
  • Strukturerad och erfaren implementationspartner som utmanar dig att ta nästa steg
  • Stark renommé med många positiva kundreferenser. Vi tror på långsiktiga partnerskap
  • Maximera din investering i Ivanti och nå snabba resultat med vår erfarenhet

Zitacs Backup experter

Stärk upp med våra duktiga konsulter

Om ni är i behov av att resursförstärka ett projekt eller behöver en konsult eller ett team som kan stötta er under en tidsbestämd period, så erbjuder vi marknadens mest kompetenta konsulter inom backup och IT infrastruktur. Oavsett om ni är i behov av tekniskt kompetenta resurskonsulter eller framåtlutade projekt- och förändringsledare med högsta kompetens inom Backup så är ni varmt välkomna att ta kontakt för förfrågan.

Nyhet

Vi lär känna Wille Olander

Säg hej till vår kollega Wille som jobbar i affärsområdet IT Infrastructure.

Nyhet

Vi lär känna Peter Hoas

Möt en av våra uppskattade supporttekniker inom affärsområdet IT Operations.

Kontakta mig

Blogginlägg

Tre fördelar med Enterprise Service Management

Vad är egentligen ett Enterprise Service Management system? Och vad är fördelarna med att skala upp sin ITSM lösning och gå utanför vanlig IT? I denna artikel benar vi ut vad skillnaden är mellan ITSM och ESM samt ger ett par exempel på när en ESM lösning lönar sig i organisationen.

IT Säkerhet - Förväntning vs. Verklighet

IT Säkerhet är ett ämne dagarna som dessa. Hotet för nya säkerhetsincidenter har ökat markant det senaste och attacker som "Coop-incidenten", "Norsk Hydro" och andra nu kända fall som nu blivit uppmärksammat i media gör att fler verksamheter har fått upp ögonen för hotbilden.

Vad är hyperautomation?

Att det dyker upp nya buzzwords inom IT-sfären är vi vana vid och ett av de hetaste för tillfället är hyperautomation. Tony ger sin förklaring till vad hyperautomation är.

Vill du arbeta med en IT-partner i framkant?
Kontakta oss.

Skriv i dina uppgifter så kontaktar Rickard dig.