Zitac älskar IT

Zitac grundades 2003 och är idag ett dynamiskt, tekniskt och entreprenörsdrivet IT-bolag som erbjuder sina samarbetspartners utvecklingsmöjligheter inom IT-infrastruktur, IT-management och marknadsföring. Teknikintresset är en stor del av vår drivkraft. Önskan att lära sig allt som går – att vara bäst inom sitt område.

När många kan mycket om ett område börjar samarbetet och glädjen i att dela sina kunskaper – internt och med våra kunder. Digitalisering finns i vårt DNA och vi har alltid hjälpt våra kunder med teknik för att utvecklas och nå sina mål.

Zitac levererar djup teknisk kompetens, kreativa lösningar och tjänster till en kundbas som sträcker sig över Europa.

Vårt mål är att skapa tydligt värde till de som väljer oss som sin samarbetspartner inom IT.

I samarbetet skapas en kreativ miljö där vi med teknikens hjälp bygger magiska lösningar för våra kunder. Sedan starten har vi lyckats bygga upp en intressant kundbas och arbetar idag med många både välrenommerade och starka varumärken.

Nu står vi inför en spännande period och ser stor potential i att utvecklas och ta nästa steg. Just nu ökar vi vår verksamhet i Stockholm med flera tjänster där detta är en av dem.

Zitac söker konsult inom IT Infrastruktur

ARBETSBESKRIVNING

Vi söker dig som har flera års erfarenhet som IT-konsult och som är redo för nya utmaningar.

Våra medarbetare är Zitacs största tillgång och betydelsefulla för bolagets fortsatta prestation. Vi erbjuder kontinuerlig utbildning och utveckling, möjlighet att bidra till utvecklingen av bolagets erbjudande samt arbeta med både nya och befintliga kunder. Rollen kräver stort engagemang, servicekänsla och en förståelse för vår affärsverksamhet.

Du är kundorienterad och har lätt för att få en bra kontakt med nya människor. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt för att lösa de problem som dyker upp i kundernas infrastruktur, men du har givetvis hela vårt team som backup.

Det är ytterst viktigt att du är ansvarstagande och intresserad av att lära dig våra kunders system och att du är certifierad inom ditt expertområde.

DU HAR KUNSKAP OCH DOKUMENTERAD ERFARENHET AV ATT SJÄLVSTÄNDIGT IMPLEMENTERA

Microsoft 365, Enterprise. Du skall inneha certifieringen Microsoft 365 Certified: Enterprise Administrator Expert eller MCSA: Office 365.

MERITERANDE

Microsoft Azure – Microsoft Azure Active Directory – Microsoft Azure Advanced Threat Protection - Microsoft Windows Server - Microsoft Active Directory - Microsoft SQL Server – Microsoft Hyper-V - HPE Storage – HPE Networking – Fortinet Fortigate – Symantec Endpoint Security – Veritas Backup Exec – Veeam - Veritas Netbackup – Symantec Enterprise Vault – VMware

PLACERING:

Göteborg eller Stockholm

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Emil Lunde

Affärsområdeschef