Säljare inom No-Code och Digital Transformation

Vill du vara en del av en spännande och innovativ framtid? Är du passionerad för digital transformation och vill vara med och forma den? Vi söker en driven och resultatorienterad säljare/affärsutvecklare inom No-Code för att hjälpa våra kunder att revolutionera sina affärsprocesser och accelerera deras tillväxt. 

Om oss:

Låt oss presentera Zitac, ett svenskt privatägt IT-bolag i stark tillväxt och utveckling. Vi går just nu från att vara ett IT - entreprenörsföretag till ett ledande, professionellt och modernt europeiskt IT-bolag - och vi behöver din hjälp på den resan. Utvecklas med oss! 

Vi har en stark ambition att bli det ledande bolaget inom No-Code-lösningar på den nordiska marknaden och erbjuder innovativa verktyg och plattformar som gör det möjligt för företag att skapa och implementera avancerade applikationer och system utan att behöva koda. Vi tror på att demokratisera tekniken och göra den tillgänglig för alla, oavsett teknisk kompetens. Vi är pionjärer inom No-Code-rörelsen och vårt team består av visionära och kreativa individer som älskar att utmana status quo. 

Dina ansvarsområden: 

 • Identifiera och prospektera nya affärsmöjligheter inom No-Code-området. 
 • Bygga och underhålla starka relationer med potentiella kunder och partners. 
 • Förstå kundernas utmaningar och behov för att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar. 
 • Utforma och presentera övertygande erbjudanden och demonstrationer. 
 • Driva försäljningsprocessen från första kontakt till framgångsrik avslutning. 
 • Aktivt delta i branschevenemang och nätverka för att bygga vår närvaro och generera leads. 
 • Fortlöpande övervaka och analysera marknadstrender för att identifiera nya affärs- och tillväxtmöjligheter. 

Kvalifikationer: 

 • Erfarenhet av försäljning och affärsutveckling inom teknikbranschen, med fördel inom No-Code-området. 
 • Erfarenhet av system som Barium/Inrule, Power Automate, Pega Systems, Onify, Decisions, Zervicepoint  samt andra No/low-code och BPMN verktyg är meriterande. 
 • Vi tror att du har en bakgrund inom entreprenörsbolag och vart med och drivit upp marknaden för lösningar som befinner sig i en tillväxtmarknad 
 • Starkt nätverk, både nationellt och internationellt och god förståelse för marknaden och dess trender. 
 • Förmåga att identifiera och förstå kundernas behov samt erbjuda skräddarsydda lösningar. Ex en Business Management bakgrund 
 • Utmärkta kommunikations- och presentationsfärdigheter. 
 • Driven och resultatorienterad med förmåga att arbeta självständigt och i team. 
 • Innovativt tänkande och förmåga att tänka utanför ramarna. 

Vi erbjuder en dynamisk och utmanande arbetsmiljö där du får möjlighet att påverka och driva digital transformation för våra kunder. Om du vill vara en del av vårt framgångsrika team och vara med och forma framtiden, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. 

Låt oss tillsammans skapa en värld där teknik är tillgänglig för alla, utan begränsningar av kodning. 

Placering

Göteborg eller Stockholm

Din ledning och teamet runt dig 

Mitt namn är Fredrik Stolpe och jag är en av ledarna inom Zitac Consultings affärsområde IT Management and Automation. Tillsammans med cirka 30 kollegor brinner vi för våra kunder, spännande uppdrag och att ha kul tillsammans. Vi är experter inom våra områden och vi stöttar varandra som ett starkt team. 

Mer om företaget 

Låt mig berätta mer om Zitac Consulting. Vi är en marknadsledande IT-integratör och en viktig samarbetspartner till många framgångsrika företag i Sverige och Europa. Vi är totalt ett team på 65 anställda och har kontor i Göteborg, Malmö, Örebro och Stockholm. Vi strävar efter att vara ett bättre företag med fokus på mångfald och miljö. Vi erbjuder en flexibel arbetsmiljö med möjlighet att delvis arbeta på distans, men vi tror på betydelsen av personliga möten. 

Välkommen! 

Vi erbjuder en stimulerande och utmanande arbetsmiljö där du får möjlighet att påverka och forma företags IT Service Management och Customer Service Management. Om du vill vara en del av Zitac-teamet och arbeta på en av Sveriges bästa arbetsplatser, tveka inte att kontakta oss och skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig och välkomna dig till Zitac-familjen! 

Om du vill vara en del av vårt framgångsrika team och hjälpa företag att nå sina mål, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. 

Skicka din ansökan via mail till mig Fredrik Stolpe på fredrik.stolpe@zitac.se. Du når mig även på 0765-350080 om du skulle ha några frågor under rekryteringsprocessen